ART SCC Микшер
ART SCC Микшер
ART SCC Микшер
ART SCC Микшер
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

ART SCC Мікшер

15550

Уточнюйте наявність перед оплатою
5 850 грн
Студійний мониторный контроллер, що забезпечує повний контроль під час роботи в студії. Три вибирані стереоисточника можуть використовуватися окремо або разом і контролюються з передньої панелі. Одна велика ручка гучності регулює загальний рівень вихідного сигналу системи... (див. повний опис)
Студійний мониторный контроллер, що забезпечує повний контроль під час роботи в студії. Три вибирані стереоисточника можуть використовуватися окремо або разом і контролюються з передньої панелі. Одна велика pen гучності регулює загальний рівень вихідного сигналу системи.
FM ТЮНЕР
Ні
USB
Ні
К-ть каналів
3
CD
Ні
SCC

Прилади обробки звуку, сплиттеры, мікшери, директ-боксы, комутаційні панелі.

ART - це компанія, що складається з музикантів, інженерів і ентузіастів звукозапису. З моменту її створення в 1984 році ми прагнули перевизначити продуктивність і ціновий бар'єр за допомогою ряду інноваційних аудіо-продуктів, розроблених з урахуванням потреб музиканта.

З повною лінійкою вакуумних лампових передпідсилювачів і компресорів, які забезпечують неперевершене тепло, тон і характер; інноваційні графічні еквалайзери, які насправді показують вам, де можна отримати зворотний зв'язок, і повний набір корисних інструментів, призначених для сцени і студії, ART пропонує доступні аудіо рішення, які забезпечують неперевершену якість, тон, універсальність і надійність.

В дорозі, в нічних клубах, на аренах, в студіях звукозапису, аудиторіях, церквах, репетиційних залах, підвалах або гаражах, продукція ART завоювала лояльність клієнтів по всьому світу. Наша багата історія відбиває нашу справжню пристрасть до музики і творчого процесу.

За останні два десятиліття ми ніколи не втрачали натхнення, яке приходить із створенням еволюціонуючих технологій, і ми дякуємо вам і тисячі користувачів ART за постійну підтримку і лояльність.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.