Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Сценічне цифрове піаніно YAMAHA CP73

38658

Уточнюйте
94 386 грн

Сценічне піаніно, 73 клавіші (Е1-Е7) з молоточковой механікою BHS (Balanced Hammer Standard) : матові чорні клавіші, тон-генератор AWM2, поліфонія 128 нот, тембри : 57 (Piano: 10 / E. Piano: 14 / Sub: 33), ефекти: Delay (Analog, Digital), Reverb Hall, Master EQ (3-смуговий, полу-параметрический), инсерт-эффекты (Piano : 2 systems (1: Damper Resonance / 2: Compressor, Distortion, Drive, Chorus), E. Piano: 3 systems (1: Drive / 2: Auto Pan, Tremolo, Ring Modulator, Touch Wah, Pedal Wah, Compressor / 3: Chorus1, Chorus2, Flanger, Phaser1, Phaser2, Phaser3), Sub : 1 system (Chorus/Flanger, Rotary Speaker, Tremolo, Distortion), виходи: OUTPUT [L/MONO]/[R] (6.3 mm, standard phone jacks, UNBALANCED), OUTPUT [L]/[R] (XLR jacks, BALANCED), вихід для навушників, контроллери: FOOT CONTROLLER [1]/[2], FOOT SWITCH [SUSTAIN]/[ASSIGNABLE], MIDI [IN]/[OUT], USB [TO HOST]/[TO DEVICE], вхід AUX INPUT [L/MONO]/[R] (6.3 mm, standard phone jacks), дисплей LCD 128x64, педаль FC3A в комплекті.

Нові сценічні піаніно CP73 і CP88, розроблені для клавишников, що виступають, і професійних піаністів, можуть похвалитися високоякісними тембрами акустичних/електро піано, реалістичною механікою клавіш і інтуїтивним призначеним для користувача інтерфейсом.

 

 

Акустичні роялі Yamaha преміум класу

Yamaha CP73 CP88 звуки роялів

CP73 і CP88 оснащені тембрами трьох преміальних концертних роялів : Yamaha CFX, Yamaha S700 і Bösendorfer Imperial 290. З повноцінною динамікою, експресією і усіма найдрібнішими нюансами звукоизвлечения - усе завдяки ретельному семплированию і войсингу оригіналів.

 

[CFX] Yamaha CFX - наш флагманський 9-футовий концертний рояль, який ми розробляли упродовж 17 років. CFX характеризується іскристими верхами, потужними басами з неймовірним динамічним діапазоном і потужністю проектувати увесь цей звук в оточенні повноцінного симфонічного оркестру.



[Bösendorfer] Bösendorfer є унікальним серед виробників піаніно як єдиний у світі, все ще використовуючий віденську традицію ручної зборки. Він має м'які баси, співучі верху і насичений тембральний букет, відомий під ім'ям "Віденський Звук". 9-футовий 8-октавний Imperial 290 - це флагман в сім'ї роялів Bösendorfer. Розширений басовий регістр резонує при кожному натисненні на клавіші, а масивна дека підтримує звукову проекцію на усіх частотах.

 

 

 

 

 

[S700] S700 - це акустичний рояль ручної роботи, створений майстрами Yamaha. Він має здатність бути почутим крізь щільні аранжування, при цьому залишаючись делікатним і виразним в соло партіях. S700 був одним з найпопулярніших тембрів рояля в сценічних синтезаторах S90ES і S90.

Yamaha CP73 CP88 звуки

Акустичні піаніно Yamaha

Yamaha CP73 CP88 звуки электропиано [U1] Cамое популярне піаніно у світі. Тембр U1 в CP73 і CP88 має класичний "юзабельный" характер. Це робить його ідеальним для будь-якої музики, де потрібне звучання і харизма справжнього піаніно.



[SU7] SU7 - це флагманська модель акустичного піаніно Yamaha. SU7 має багатий, резонансний тон завдяки загальній з роялем CFX специфікації молоточковой механіки.

 

 

 

Электропиано і клавішні

Yamaha CP73 CP88 звуки органів [Yamaha CP80] Yamaha представила електричні роялі CP80 і CP70 в 1978 році, щоб дати музикантам прекрасний звук рояля, який може пробитися в міксі з живою групою. Звук CP80 на нових CP73 і CP88 одночасно потужний і "жирний" з широким динамічним діапазоном.


[78 Rd] Электропиано 78 Rd має широкий динамічний діапазон, висока якість і чудово підходить для ефектів. Підходить для будь-яких музичних жанрів.


[75 Rd] 75 Rd має брудніший, фанковым звучанням электропиано, і чудово підходить для музики, що вимагає особливої атмосфери і характеру.


[73 Rd] 73 Rd видає вінтажне, "жирне" звучання електричного піаніно. Ідеально підходить для балад і акомпанементу для вокалістів.


[Wr] Электропиано Wr пропонує вінтажні і сучасні версії фісгармонії з широким динамічним діапазоном.

 

 

 

Органи, клави і клавіатури

CP73 і CP88 також мають широкий спектр інших тембрів, включаючи: органи (електронні, транзисторні, трубчасті) плюс Клави, FM -пианино і багато що інше, щоб ідеально вписатися у будь-яку музичну ситуацію.

 

Synths, Strings і багато що інше

CP73 і CP88 оснащені синтезаторними тембрами для будь-якого концерту або рекорд сесії. Спліт, шар або соло пэды, пишні струнні, глибокі синтезаторні баси, синтезаторні лиды, мідні духові і багато що інше. Інтерфейс управління CP дозволяє здійснювати взаємодію в реальному часі для миттєвого створення звуку.

Ефекти

Yamaha CP73 CP88 ефекти

CP73 і 88 мають велику інтегровану секцію ефектів для створення власного унікального звуку. Кожна з трьох секцій (секція фортепіано, секція электропиано і секція Sub) містить спеціальні ефекти.

 

Існують також мастер-эффекты з дилей, реверберацією і мастер-эквалайзером із спеціальними елементами управління для простого налаштування в реальному часі.

 

 

 

 

VCM (МОДЕЛЮВАННЯ ВІРТУАЛЬНИХ ЛАНЦЮГІВ)

Ефекти Virtual Circuitry Modeling відтворюють звук і поведінку вінтажних ефектів і високоякісних студійних сигнальних процесорів, використовуючи компонентне моделювання аналогових ланцюгів.

Yamaha CP73 CP88 клавіатура

CP73: нова 73-клавішна механіка Balanced Hammer, призначена для гри на электропиано

CP73 оснащена новою 73-клавішною молоточковой механікою зваженого типу, яка дає вам відчуття справжнього электропиано. Клавіатура "E - to - E" (від Ми до Ми) ідеально підходить для гри в групі з гітарою і басом. Зважена механіка хороша при відтворенні різних звуків від акустичного піаніно до органу або навіть синтезатора. Зважена 73-клавішна механіка також допомагає зробити CP73 компактним і легким інструментом, так що з ним ви зможете подорожувати і уміщатися на будь-якій сцені або в студії.

Yamaha CP73

Прямий, негайний і повний контроль над звучанням

Інтерфейс CP дає вам прямий негайний і повний контроль над звучанням під час виступу на сцені або в студії. У нім немає програмування, занурення в меню або веб-пошуку. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс CP дозволяє швидко і легко розділяти шари і формувати звук безпосередньо з передньої панелі.

 

Підключення

CP73 і CP88 підключаються і інтегруються у вашу домашню студію або в живій сетап завдяки вбудованим USB MIDI і аудіо інтерфейсам.

 

Мобільність

CP73 і CP88 є одними з найлегших і компактніших інструментів у своєму класі. CP73 важить всього 13,1 кг

Специфікація:

  • CP73 - 73 клавіші (Е1-Е7) з молоточковой механікою BHS (Balanced Hammer Standard) : матові чорні клавіші
  • Тон-генератор AWM2, поліфонія 128 нот
  • Тембри: 57 (Piano: 10 / E. Piano: 14 / Sub: 33)
  • Ефекти: Delay (Analog, Digital), Reverb Hall, Master EQ (3-смуговий, полу-параметрический), инсерт-эффекты (Piano : 2 systems (1: Damper Resonance / 2: Compressor, Distortion, Drive, Chorus), E. Piano: 3 systems (1: Drive / 2: Auto Pan, Tremolo, Ring Modulator, Touch Wah, Pedal Wah, Compressor / 3: Chorus1, Chorus2, Flanger, Phaser1, Phaser2, Phaser3), Sub : 1 system (Chorus/Flanger, Rotary Speaker, Tremolo, Distortion)
  • Виходи: OUTPUT [L/MONO]/[R] (6.3 mm, standard phone jacks, UNBALANCED), OUTPUT [L]/[R] (XLR jacks, BALANCED)
  • Вихід для навушників
  • Контроллери: FOOT CONTROLLER [1]/[2], FOOT SWITCH [SUSTAIN]/[ASSIGNABLE]
  • MIDI [IN]/[OUT]
  • USB [TO HOST]/[TO DEVICE]
  • Вхід AUX INPUT [L/MONO]/[R] (6.3 mm, standard phone jacks)
  • Дисплей LCD 128x64
  • Педаль сустейн FC3A в комплекті

 

Клавіатура   BHS (Balanced Hammer Standard) keyboard: matte black keytops
Тон-генератор   AWM2
Поліфонія   128 нот
Ефекти   Piano: 2 systems (1: Damper Resonance / 2: Compressor, Distortion, Drive, Chorus), E. Piano: 3 systems (1: Drive / 2: Auto Pan, Tremolo, Ring Modulator, Touch Wah, Pedal Wah, Compressor / 3: Chorus1, Chorus2, Flanger, Phaser1, Phaser2, Phaser3), Sub : 1 system (Chorus/Flanger, Rotary Speaker, Tremolo, Distortion)
Тембри   57 (Piano: 10 / E. Piano: 14 / Sub: 33)
Дисплей   Full Dot LCD (128 x 64 dots)
MIDI   IN / OUT
USB TO DEVICE   Так
Інтерфейси   FOOT CONTROLLER [1]/[2], FOOT SWITCH [SUSTAIN]/[ASSIGNABLE]
Вихід для навушників   [PHONES] (6.3 mm, standard stereo phone jack)
Розміри   1,086 х 144 х 355 мм
Вес   13.1кг
Комплектація   Owner's Manual x 1, Power cord x 1, Foot pedal (FC3A) x 1
Гарантія   12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Живлення   [AC IN]
CP73

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.