EBS RD-250 Reidmar 250
EBS RD-250 Reidmar 250
EBS RD-250 Reidmar 250
EBS RD-250 Reidmar 250
EBS RD-250 Reidmar 250
EBS RD-250 Reidmar 250
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Бас-гитарный підсилювач EBS RD-250 Reidmar 250

EBS

26773

Є в наявності
20 512 грн

Унікальна, легка і компактна басова голова. При вазі всього 3,2 кг підсилювач EBS Reidmar 250 має потужність в 250 Вт і звук, аналогічний своїм старшим транзисторним побратимам з лінійки підсилювачів EBS. Здавалося б, неможливе завдання-створити басовий підсилювач класу D на базі сучасних цифрових технологій, в руках інженерів EBS увінчалася успіхом.

EBS REIDMAR-це перший компактний і легкий підсилювач від EBS PROFESSIONAL BASS EQUIPMENT. Цей невеликий прилад успішно змагається в якості звучання з традиційними важкими і об'ємними колегами.

Натуральність звучання. Філософія EBS полягає в тому, що підсилювач повинен лише посилювати характер звучання інструменту і особливості виконання музиканта, а не забарвлювати звук. Таким чином EBS houseагаються натуральності звучання інструменту. Фізичні аспекти підсилювачів D- класу дещо ускладнюють це завдання. Проте, своїм Reidmar EBS продемонстрували, що для тямущих інженерів немає нічого неможливого.

Завдяки вдосконаленій технології "soft-clip", Reidmar не страждає втратою низьких частот, при роботі в режимах, наближених до максимуму потужності. У нім не використовується автоматичний лимитер, що зрізує списи, як у більшості підсилювачів D- класу. Ні, Reidmar був створений з повним розумінням, наскільки басовому підсилювачу важлива потужність. Це робить його потужним, прекрасно звучним басовим підсилювачем, який цілком порівнянний з іншими "головами", оснащеними важчими і дорожчими підсилювачами. Це просто динаміт!

Природа звіра. Маючи потужний і якісний звук, при "розгоні" передпідсилювача до рівнів, близьких до максимального, Reidmar видає натуральний звук дисторшн, який може бути відмінно застосовний при грі. Абсолютно аналогічно роботі регулятора Drive на транзисторних підсилювачах. Це ще більше розширює можливості використання EBS Reidmar в різних стилях музики.

З технічної точки зору. Будь-хто, хто знайомий з басовими підсилювачами EBS, відчує себе з Reidmar цілком комфортно. Віhouseий вбудований компресор EBS і 4-х смуговий еквалайзер дуже прості і інтуїтивно зрозумілі. А фільтри Bright і Notch нагадають HD360 and TD660.

Передпідсилювач аналоговий, він аналогічний на передпідсилювачі "голів" HD і TD. Підсилювач також обладнаний петлею ефектів(посилання і повернення), балансним XLR- вихоhouse для використання на сцені і в студії(з перемикачами Pre / Post EQ і заземлення), лінійним вихоhouse, вихоhouse на навушники і вихоhouse на кабінет(Speakon).

У підсилювачі використані аналоговий передпідсилювач і крайовий підсилювач D- класу, що має безперервну вихідну потужність в 250Вт і динамічну вихідну потужність в 470 Вт при навантаженні в 4 Ом. Вес 3,2 кг(7,1 фунта).

Відмінна сумісність. EBS Reidmar ідеальний для роботи з парою компактних кабінетів EBS ClassicLine 112 або з кабінетами NeoLine серії, для більшого звукового тиску і читабельності. Чи з будь-яким іншим повнорозмірним кабінетом EBS, що має опір 4 Ом, що забезпечить хорошу потужність і ясність звучання.

Підключивши два підсилювачі разом через петлю ефектів(посилання одного в повернення іншого), Ви зможете використати два 4-х Ом кабінету, причому гучність кожного з них може регулюватися окремо. При цьому эквализация здійснюється за рахунок органів управління одного з підсилювачів на обидва кабінети.

Мостове підключення двох Reidmar для роботи з двома 4-х Ом кабінетами

Технічні характеристики:

Вхідний опір 2 мОм
Діапазон Gain - 00-+30 дБ
Діапазон Character Filter, High/Low Pass +7 дБ @ 40 Гц,-2 дБ @ 800 Гц, +3 дБ @ 10 кГц
Еквалайзер Низькі +/-18 дБ @ 60 Гц
Нижня середина 100-6000 Гц +/- 12-15 дБ
Верхня середина +/-18 дБ @ 6 кГц
Високі +15/-0 дБ @ 10 кГц
Балансний вихід

- 10 дБВ, Pre/Post EQ, заземлення

Вихідна потужність 250 Вт RMS / 470 Вт Динамічна вихідна потужність @ 4 Ом
Розміри 14 x 9.8 x 3.0"
Вес 3,2 кг

Викачати інструкцію користувача

Огляди і відгуки :

Посібник користувача головного підсилювача для бас-гитары EBS Reidmar 250

Компанія EBS празнует своє 25-річчя!

Тип підсилювача Підсилювач "голова" Потужність 250 Вт Входи 1 x Jack Канали 1 Лінійний вихід є Еквалайзер 4-х смуговий Розрив для додаткових ефектів є Тип товару Посилення Категорія Гітари і устаткування Тип товару Гітарне устаткування Устаткування EBS Підсилювачі
Тип підсилювача
Транзисторний
Призначення
Для бас-гитар
Рейтинг потужності
201-400 Вт
RD-250 Reidmar 250
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.