BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD
BOSS KTNHEAD

Гітарний підсилювач голова BOSS KATANA-Head

29936

Розпродано
17 162 грн
Boss KTN-HEAD Katana Head гітарний підсилювач(голова), 100Вт, вбудований 5 "динамік, комплектація : мануал, мережевий кабель, наклейка для GA-FC.
Гітарний підсилювач голова BOSS KATANA-Head

Гітарний підсилювач-голова BOSS Katana-Head

Досконалі тембри, адаптовані під рок

Katana-традиційний самурайський меч, символ честі, непогрішності і майстерності в культурі Японії. Гітарні підсилювачі серії Katana, що мають досконалий тембр, який відточувався з покоління в покоління, гідні цього гордого імені. Будучи природними наступниками "гучних" підсилювачів серії Waza, вони позначили тенденцію компанії BOSS, спрямовану на досягнення бездоганного рокового звучання. Використовуючи запатентовану схемотехніку і технології прецизійного налаштування, підсилювачі серії Katana стали живим втіленням традиційно високого рівня майстерності і інноваційних функцій, які дозволили створити роковий підсилювач дійсно нового покоління.

Потужність Стоваттная Katana-Head гарантує тембр, що заслуговує на увагу, який здатний "прорізати" музичну фактуру будь-якої групи. Додайте до цього ще і інтегровану в Katana-Head функцію, що забезпечує доступ до 55 ефектів компанії BOSS, які можна настроювати за допомогою доступного для вільного скачування програмного редактора BOSS Tone Studio. У підсилювачі можна конфігурувати до 15 різних ефектів одночасно, що дозволяє підготувати для виступу на сцені остаточно "відшліфовані" тембри, і усе це засобами одного підсилювача. Окрім усього іншого в підсилювачі Katana-Head передбачені роз'єми для підключення зовнішнього процесора ефектів і MIDI- устаткування для інтеграції в складні інсталяції, а також зручний вбудований динамік для попереднього прослуховування тембру і зайняття без використання зовнішнього кабінету.

Бездоганний роковий підсилювач, народжений Waza

  • Легкий портативний стоваттный підсилювач-голова з потужним "концертним" звуком
  • П'ять унікальних режимів посилення : Clean, Crunch, Lead, Brown(запозичений у підсилювача Waza) і Acoustic
  • Програмний редактор BOSS Tone Studio для вибору і налаштування 55 ефектів
  • Вбудована пам'ять на 15 ефектів, три з яких можуть використовуватися паралельно
  • Окремі регулятори чутливості, эквализации, ефекту присутності(presence) і управління ефектами для оперативного налаштування звуку
  • Вбудована пам'ять для запису і завантаження чотирьох наборів з установками ефектів і підсилювача
  • Схема управління потужністю, що дозволяє отримувати "прорізаючий" мікс тембру навіть при роботі на малій гучності
  • Вбудований динамік 5" для зайняття без використання зовнішнього кабінету
  • Лінійний вихід і порт USB для зручності мікшування прямих сигналів
  • MIDI- вхід для вибору тембру, а також включення/виключення ефектів за допомогою ножного MIDI- контроллера
  • Професійні патчи на порталі BOSS Tone Central

Досконалий підсилювач з бездоганним тембром

Katana-Head має високу потужність і експресію, які без зусиль задовольнять потреби будь-яких застосувань. Цей підсилювач-голова орієнтований на гітаристів, серйозно заклопотаних пошуком досконалого звуку. Спеціальна схема, розроблена для топових моделей підсилювачів серії Waza, дозволяє оптимізувати погоджене функціонування голови і зовнішньої акустичної системи. В результаті вдається досягти "пробивного" і виключно чіткого звуку, яким до цього могли похвалитися тільки підсилювачі класу high,-end. Вбудований мониторный динамік дозволяє прослуховувати тембри без необхідності підключення до зовнішньої акустичної системи.

П'ять оригінальних режимів посилення, орієнтованих на рокове виконання

Доведені до досконалості інженерною командою BOSS п'ять режимів посилення Katana-Head дозволяють перекрити увесь діапазон тембрів, починаючи з органічних класичних, і закінчуючи сучасними з високим посиленням. Режим Clean характеризується природним прозорим звуком, тоді як Crunch-жорстким. Режим Lead, щоб задовольнити вимогам максимальної кількості музичних стилів, дозволяє працювати в широкому діапазоні посилення для отримання як "жирних" пронизливих блюзових соло, так і тягучих легато. Режим Brown(DNA) запозичений у підсилювачів серії Waza пропонує вдосконалений тембр з високим посиленням, затребуваний віhouseими рок-музыкантами зі світовою популярністю. Режим Acoustic є продовженням курсу Katana на універсалізацію і дозволяє houseагатися гранично природного звучання при використанні електроакустичних гітар.

Забудьте про педалборд

Вбудовані ефекти BOSS і завантажувані установки тембрів дозволяють отримати потрібний звук для будь-якої композиції, маючи тільки Katana-Head. Налагодивши зв'язок підсилювача і BOSS Tone Studio по USB, ви дістаєте доступ до 55 ефектів, які можна повністю перепрограмувати відповідно до поточних потреб. Асортимент виходить далеко за рамки традиційних дисторшна, затримки і ревербератора-тут і транспонування, і кільцева модуляція і багато що інше. Внутрішня пам'ять підсилювача розрахована на 15 ефектів, три з яких можуть функціонувати одночасно. Установки підсилювача і ефектів можна зbankти в один з чотирьох осередків, а потім-завантажити. Крім того, натиснувши всього на одну кнопку, можна відновити установки, що відповідають поточному стану регуляторів панелі. Роботою підсилювача-голови можна управляти за допомогою зовнішніх опциональных ножних перемикачів, педалей експресії і MIDI- устаткування.

Простота управління

Незважаючи на функціональну насиченість, управляти Katana-Head гранично просто. Для швидкого налаштування звуку на слух передбачені окремі регулятори управління каскадами посилення, трьохсмуговим еквалайзером і ефектом присутності(presence)-все, як і в традиційному ламповому підсилювачі. Для управління основними параметрами досить просто повернути відповідний регулятор, а для збереження в пам'ять-коротко натиснути на кнопку. Power Control має установку Standby, що дозволяє мьютировать звук при заміні гітари або в паузах.

Комутація і управління

До аудіовиходу Katana-Head на динаміки можна підключати як 8-омные, так і 16-омные кабінети. Крім того, паралельно можна задіяти лінійний аудіовихід для комутації з системою посилення звуку і подання на неї автентичного сигналу, що імітує подзвученный мікрофоном потужний повноцінний тембр з глибокою динамікою. Крім того, аналогічний сигнал можна передати через порт USB у встановлене на комп'ютері застосування. Навчені досвіhouse музиканти належним чином оцінять можливість використання зовнішніх процесорів ефектів, а також MIDI- вхід, що дозволяє підключати MIDI- устаткування, що управляє, таке як BOSS ES-8 і ES-5.

BOSS Tone Central

Портал BOSS Tone Central пропонує безкоштовне завантаження ряду налаштувань підсилювача і ефектів для комбо серії Katana. Ці патчи створювалися професійними гітаристами. Їх можна використати "як є" або ж в якості відправної точки при створенні власних тембрів. Патчи завантажуються в пам'ять підсилювача Katana за допомогою програмного редактора BOSS Tone Studio, якого також можна завантажити з порталу BOSS Tone Central. Окрім того що програмний редактор BOSS Tone Studio дозволяє вибирати і настроювати ефекти, він може використовуватися для організації сетапов Katana для концертів, звукозаписних сесій і репетицій.

KTNHEAD

Німецька компанія BOSS є підрозділом Roland Corporation і займається виробництвом гітарних примочок і процесорів ефектів.

У асортименті компанії BOSS : процесори і педалі ефектів, гітарні синтезатори, вокальні эффекторы, портостудии, тюнери і метрономи, підсилювачі, дилэи, фленджери, фэйзеры і аксесуари до них.