FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD
FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD
FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD
FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD
FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD
FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD

Підсилювач-голова FRIEDMAN DIRTY SHIRLEY HEAD

38688

Розпродано
121 620 грн
Гітарний підсилювач (голова), одноканальний, ламповий, 2 x 5881, 3 x 12AX7, потужність 40Вт, одноканальний, 2 входи з різною чутливістю (High, Low), управління: Gain, Master Volume, Bass, Middle, Treble і Presence, послідовна петля ефектів (FX loop), 4/8/16-ом вихідний імпеданс, сustom трансформатори,, ручна зборка.

голова 40-вата Dirty Shirley Дейва Фридмана була розроблена для гітаристів, яким потрібний вінтажний класичний рок, натхненний британськими ламповими підсилювачами 60-х і 70-х років.



Схема заснована на модифікованому JTM 45, але при цьому забезпечує характерний тон з високим коефіцієнтом посилення, завдяки якому Фридман найбільш відомий. Dirty Shirley - це одноканальний підсилювач потужністю 40 Вт на лампах 5881, який подарує вам цей фірмовий вінтажний хрускіт, а також прекрасно вийде на чистий звук, простим поворотом ручки гучності на гітарі. Надзвичайно універсальний, він здатний працювати у безлічі музичних стилів від блюзу до року і кантри, просто регулюючи гейн і майстер-гучність.



Шасі Dirry Shirley виділяється ефектній чорною Tolex -оббивкой корпусу з балтійської берези з конструкцією типу "tongue and groove". Усе для того, щоб витримувати суворі турові умови.



Dirty Shirley дуже любить педалі і обожнює бустери, овердрайвы, фазеры, фленжеры, тремоло і wah. Особлива схема реалізації ультра-прозрачной по звучанню послідовної петлі ефектів дозволити підключити і отримати максимальну якість звучання будь-яких просторових ефектів (педалей або рековых приладів).



Dirty Shirley від Friedman Amplification, справжній звір, який легко поміщається на задньому сидінні вашої машини!

Повністю ручна зборка в США!

  • Гітарний підсилювач (голова),
  • Одноканальний,
  • Ламповий, 2 x 5881, 3 x 12AX7,
  • Потужність 40Вт,
  • 2 входи з різною чутливістю (High, Low),
  • Управління: Gain, Master Volume, Bass, Middle, Treble і Presence,
  • Послідовна петля ефектів (FX loop),
  • 4/8/16-ом вихідний імпеданс,
  • Custom трансформатори,
  • Ручна зборка.

Розміри 8.5" (D) x 24" (W) x 10" (H)
Вес 14 кг
Виробництво США
Гарантія 12 місяців (гарантія на вакуумні лампи - 3 місяці)
DIRTY SHIRLEY HEAD

Dave Friedman - людина, що створила фірмове звучання таких ікон у світі музики, як Eddie Van Halen, Steve Stevens і Jerry Cantrell. Dave будує, модифікує і ремонтує гітарні підсилювачі для світових зірок першої величини вже упродовж 25 років! Його інноваційний підхід до конструювання і увага до кожної деталі, без перебільшення зробили Дейва легендою у професійному музичному світі. У результаті - безмірна повага і вдячні клієнти зі всього світу. Одним з основних напрямів роботи Фридмана була модифікація підсилювачів під під ті або інші завдання або звукові переваги клієнта, окрім цього Дейв консультував інших шанованих виробників по поліпшенню і розвитку їх продукції.

Найбагатший досвід, знання і гонитва за досконалістю надихнули Дейва Фридмана на розробку власної лінійки підсилювачів під маркою Friedman Amplification. У минулому дістати Фридмана побудувати або модифікувати підсилювач могли тільки обрані, але сьогодні його дивовижне чаклунство доступне для кожного гітариста!

Усі підсилювачі Friedman зібрані вручну в США з використанням відібраних високоякісних комплектуючих. Friedman створені звучати і працювати, рік за роком, упродовж довгих років!