YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера
YAMAHA AG06 пульт Мікшера

YAMAHA AG06 пульт Мікшера

10381

Розпродано
11 568 грн

Компанія Yamaha представляє нові гібридні пульти/мікшерів аудіоінтерфейси серії AG, створені спеціально для музикантів, любителів комп'ютерних ігор, а також для виробництва подкастов і проведення онлайн трансляцій. Пульти серії AG дозволяють робити високоякісну... (див. повний опис)

Компанія Yamaha представляє нові гібридні пульти/мікшерів аудіоінтерфейси серії AG, створені спеціально для музикантів, любителів комп'ютерних ігор, а також для виробництва подкастов і проведення онлайн трансляцій. Пульти серії AG дозволяють робити високоякісний аудіозапис/відтворення і сумісні з PC/Mac і iPAD пристроями. 

Ключовою особливістю нових мікшерів є інтуїтивно зрозумілий перемикач "TO PC", що дозволяє вибирати які саме входи будуть відправлені до комп'ютера або iOS пристрою. Режим "Dry CH 1-2" дозволяє передавати по USB тільки канали 1 і 2, тоді як в режимі "INPUT MIX" передаватимуться усі входи мікшера.

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Функція LOOPBACK чудово підійде любителям подкастов. З її допомогою ви зможете проводити онлайн-трансляцію, використовуючи усі джерела сигналу, підключені до мікшера, одночасно з фоновою музикою, що передається по USB з вашого комп'ютера на базі Windows/Mac або навіть з iPad.

 

Любителі комп'ютерних ігор теж залишаться задоволені-спеціальні роз'єми для гарнітури і зручне управління дозволяють не запускати зайвий раз контрольну панель звукової карти і зосередитися на грі. Мікшери AG серії-чудове рішення для створення відео на таких сайтах сайтах як Twitch.tv .

Швейцарський ніж музиканта

На відміну від більшості стандартних USB аудіоінтерфейсів, що використовують програмне забезпечення для управління маршрутизацією, обробкою і моніторингом сигналу, нові пульти мікшерів AG оснащені зручними перемикачами і контроллерами, розташованими на фронтальній панелі.

Мікрофонні передпідсилювачі D-Pre

Yamaha D-Pre мікрофонні преампы AG пульти

Пульти мікшерів нової серії AG оснащуються високоякісними дискретними преампами D-PRE студійного рівня типу Class A, розробленими Yamaha.

 

Преампы працюють за інверсною схемою Дарлингтона, що складається з двох транзисторів в послідовному включенні, і що забезпечує у результаті збільшений рівень сигналу при нижчому імпедансі. Передаючи натуральний "жирний" бас і гладкі відкриті верху з дуже малим коефіцієнтом спотворень, преампы D-PRE здатні працювати в незвичайно широкому  діапазоні частот. Тим самим це говорить про здатність легко "переварити" сигнал від будь-якого джерела без надмірного його фарбування і зберігаючи усі нюанси його оригінальної хвилевої форми.

 

Володіння такою "чистою" лінійною звуковою платформою заощадить ваш час, виключить зайву эквализацию і обробку ефектами, часто необхідну для того, щоб "вилікувати" мікс.

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Завдяки вбудованому фантомному живленню(на першому каналі) ви можете використати величезну кількість мікрофонів, включаючи професійні студійні конденсаторні мікрофони. Hi-Z входи дозволяють підключати електрогітари, бас-гитары, синтезатори і безліч інших інструментів.

Обробка 1-TOUCH DSP дозволяє добитися професійного звучання в одне торкання

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UAYAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Мікшери AG оснащені процесором ефектів 1-TOUCH DSP, що використовує фірмову технологію обробки сигналу Yamaha. Перемикач COMP/EQ дозволяє відшліфувати тембр вашого звучання, кнопка EFFECT доповнить його просторовою реверберацією, а функція AMP SIM(тільки у AG06) забезпечує класичний теплий ламповий звук за допомогою простого натиснення на кнопку.

Програмне забезпечення AG DSP Controller

Мультиплатформений(Windows/MAC) додаток AG DSP Controller дозволяє вам редагувати додаткові параметри компресора, еквалайзера, ефектів і Amp Sim. Режим EASY відрізняється дружнім, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, тоді як режим EXPERT дозволяє користувачеві редагувати більшу кількість параметрів.

24бит/192кГц USB аудіоінтерфейс

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Мікшери AG- серії оснащені високоякісним цифровим аудіоінтерфейсом для якісного запису і відтворення кожного найдрібнішого нюансу вашого звучання.

Максимальна мобільність

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Ніколи не знаєш, де тебе наздожене натхнення. Завдяки простому підключенню до iPad і використанню зовнішнього акумулятора(отримується окремо), мікшер AG перетворюється на ідеальний мобільний аудіоінтерфейс для музикантів і звукорежисерів. Перетворіть свій iPad на мобільну студію і створюйте якісну музику де і коли завгодно.

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UAYAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

AG сумісний з Apple iPad(2-поколение і вище), дозволяючи вам створювати високоякісні записи і відтворювати цифровий контент, використовуючи iOS сумісні аудіозастосування, такі як Cubasis.


*Потрібний перехідник Apple iPad Camera Connection Kit/ Lightning to USB Camera Adapter

Створення музики

YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Поєднання професійних мікрофонних передпідсилювачів D-PRE і 192кГц / 24-бит перетворювач і компактне виконання роблять AG чудовим вибором для музикантів і композиторів, що бажають без зайвих складнощів записувати і зводити свої композиції, не жертвуючи при цьому якістю звучання.

Cubase AI

 YAMAHA AG06 аудіоінтерфейс- PROSHOW.COM.UA

Пульти AG комплектуються завантажуваним ПО Steinberg Cubase AI. Одне з самих передових і комплексних DAW застосувань, Steinberg Cubase AI є потужною і гнучкою платформою для створення музики.

 


Аналогові входи 2 x Mono[MIC/LINE] +48V(CH1), 2 x Stereo[LINE], 1 x HEADSET MIC, 1 x AUX
Аналогові виходи STEREO OUT, MONITOR OUT(Stereo), PHONES, HEADSET PHONES
Цифрові виходи USB Audio : 2 OUT
Цифрова обробка CH1: COMP / EQ, EFFECT(SPX Reverb) ; CH2: AMP SIM, EFFECT
Цифрові входи USB Audio : 2 IN
Розміри 155 х 63 х 202 мм
Вес 1.0 кг
Додатково Вхід для педалі футсвич типу FC5(опція), місця під установку на мікрофонну стійку з адаптером BMS-10A
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Колір Білий
Вид
аналоговий
Стерео каналів
2
Эффектор
є
Моно каналів
2
Тип
Пасивний
AG06

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

РЕКОМЕНДУЮ..

Прочитал недавно обзор и загорелся покупкой. ХОРОШИЙ МАГАЗИН!!!

Цей відгук був вам корисний? Так Нет
Відповідь від Proshow: магазин шоу техники:
Благодарим Вас за отзыв! Обращайтесь к нам еще!

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: