Купити Konig & Meyer 12260-000-55 Здвоєний світильник для пюпітра, чорний

Konig & Meyer 12260-000-55 Здвоєний світильник для пюпітра, чорний

22040

Уточнюйте наявність перед оплатою
2 504 грн
Здвоєний світильник для пюпітра(320 мм) з чорним затемнювачем.Потрійний шарнір, 2-х метровий шнур живлення з вимикачем і євроштепселем, додаються 2 софитные лампи. Використовуються тільки софитные лампи потужністю до 25 Вт. Використовується тільки в приміщенні. Перевірено Союзом працівників технагляду TbV/GS. Кріпиться на затисках, затискний діапазон до 20 мм.

Здвоєний світильник для пюпітра(320 мм) з чорним затемнювачем.

Потрійний шарнір, 2-х метровий шнур живлення з вимикачем і євроштепселем, додаються 2 софитные лампи. Використовуються тільки софитные лампи потужністю до 25 Вт. Використовується тільки в приміщенні. Перевірено Союзом працівників технагляду TbV/GS. Кріпиться на затисках, затискний діапазон до 20 мм.

Основні технічні характеристики
ХарактеристикаПоказник
Колір виконаннячорний
Вес, кг0.5
Тип
аксесуари
KM0443

Заснована більше 60 років тому, компанія Konig & Meyer випускає високотехнологічні стійки відмінної якості. Продукція відрізняється інноваційним дизайном, функціональністю і довговічністю.
Як один з провідних світових виробників стійок для музичних інструментів, мікрофонів, акустичних систем і аксесуарів для освітлювального, звукового і студійного устаткування, компанія Konig & Meyer постійно шукає нові рішення для, задовольняючи потреби і побажання своїх клієнтів.
Відповідно до стандартів якості компанії, металеві і пластмасові деталі виготовляються на власному виробництві. Більше 1500 моделей стійок випускається на двох заводах в Німеччині і продаються в 80 країнах світу. Багато стійок Konig & Meyer давно стали класикою і стандартом музичної індустрії.
Безліч патентів і міжнародний товарний знак підтверджують новаторський дух Konig & Meyer.