Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Sennheiser EK 6042
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Приймач Sennheiser EK 6042

26619

Уточнюйте наявність перед оплатою
162 120 грн

Двоканальний слотовый приймач. Модель сумісна з усіма безпровідними мікрофонними системами Sennheiser, як з аналоговими, так і з цифровими. Тип передачі EK 6042 визначає по інфрачервоному каналу, з передавачами працює на смузі пропускання в 184 Мгц і завдяки набору необхідних функцій може настроюватися в повністю автоматичному режимі.

Двоканальний слотовый приймач. Модель сумісна з усіма безпровідними мікрофонними системами Sennheiser, як з аналоговими, так і з цифровими. Тип передачі EK 6042 визначає по інфрачервоному каналу, з передавачами працює на смузі пропускання в 184 Мгц і завдяки набору необхідних функцій може настроюватися в повністю автоматичному режимі.

МИСТЕЦТВО МОВЛЕННЯ
EK6042-це кращі і найефективніші аналогова і цифрова системи прийому Sennheiser, зібрані в єдиний компактний пакет,-двоканальний накамерный приймач EK6042, який може працювати як з цифровими передавачами, так і з аналоговими, одночасно обробляючи сигнали обох типів.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ОПЕРАТИВНІСТЬ
Настроюється смарт-приемник EK 6042 гранично просто і дуже швидко. У робочий стан пристрій наводиться за декілька секунд і самостійно підключається до будь-яких професійних безпровідних мікрофонних передавачів Sennheiser, будь то аналогові або цифрові моделі(навіть якщо працювати з ними треба одночасно). По інфрачервоному каналу EK 6042 автоматично ідентифікує типи передавачів, компандери і частоти і приймає сигнал на смузі пропускання в повні 184 Мгц.

ПРАКТИЧНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ
Працювати з двоканальним EK 6042 легко і приємно, не залежно від того, чи встановлений він в слоті камери, або на зовнішньому кріпленні. EK 6042 можна використати і з 15-піновими, і з 25-піновими адаптерами в камерах з роз'ємами Unislot. До камер інших типів цей приймач підключається за допомогою спеціального адаптера.

Для роботи з камерами, які не оснащені системами живлення ресівера, у Sennheiser EK 6042 також передбачений додатковий адаптер з парою акумуляторних пакетів(заміну яких робити можна в "гарячому" режимі) і таймером рівня заряду. Плюс до цього-OLED- дисплей високого розділення, набір цифрових і аналогових виходів і окремий вихід для виведення аудіосигналу на інші пристрої.
Для програмування через вбудований веб-сервер, і у тому числі імпорту-експорту готових схем, у приймача є USB- порт.

ОПТИМАЛЬНА ЧАСТОТА-ОПТИМАЛЬНИЙ ЗВУК
Двоканальний слотовый приймач EK 6042 розроблений справжніми експертами в області професійного безпровідного зв'язку і вироблений в Германії, тому він не лише відрізняється найвищою якістю складання, але і здатний справно функціонувати впродовж багатьох років і в найрізноманітніших умовах, включаючи надзвичайно жорсткі.

ВБУДОВАНИЙ ВЕБ-СЕРВЕР
Вбудований веб-сервер дозволяє управляти і настроювати EK 6042 через будь-який з популярних браузерів, а також викачувати з пам'яті приймача і встановлювати туди готові схеми налаштувань.

ПОВНА СУМІСНІСТЬ З СИСТЕМОЮ SUPERSLOT™
Завдяки повній сумісності з системою SuperSlot™, новий EK 6042 абсолютно без проблем можна підключати до наявного устаткування, зокрема до камер ARRI, Panasonic і Sony. Більше того, в комплекті з допоміжними аксесуарами-спеціальним адаптером і батарейним блоком, які можна придбати окремо, приймач також здатний відмінно справлятися зі своїми завданнями самостійно. При цьому система автоматичного налаштування підключає будь-який мікрофон менш ніж за 5 секунд.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
* двоканальний приймач EK6042;
* 2 антени;
* USB- кабель;
* посібник користувача.

Артикул 506210
Гарантія, міс. 24
Статус продукту : Очікується
Гарантія
24 місяці
Тип
приймач
EK 6042

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.