ZOOM R8
ZOOM R8
ZOOM R8
ZOOM R8
ZOOM R8
ZOOM R8
ZOOM R8
ZOOM R8

Цифровий многодорожечный рекордер ZOOM R8

25256

Розпродано
9 594 грн
Цифровий многодорожечный рекордер, аудіо інтерфейс, семплер і DAW контроллер в одному пристрої. 48V фантомне живлення на 2 каналах входу. 2 комбіновані входи на балансних роз'ємах XLR-1/4". 2-трека одночасного запису за допомогою карт пам'яті SD або SDHC. 8-дорожек одночасного відтворення. Поставляється з SD- картою 2 Гб і підтримує до 32 Гб SDHC карти пам'яті, що дозволяють записати до 100 трекочасов. Включає 150 гітарних і студійних ефектів. Семплер з 24 голосной поліфонією, 8 пэдами і 3 клавішами управління дозволяє створювати оригінальні барабанні партії. Синхронізація двох R8 по USB для 4 треків одночасного запису. 2 входи / 1 вихід(стерео) при роботі по USB. Робота в якості контроллера транспорту і мікшування з Cubase, Logic, Sonar і іншими DAW! Вбудовані конденсаторні стерео мікрофони. Комплектація: керівництво, мережевий адаптер(AD-17), SD- карта об'ємом 2 Гб, USB- кабель, ПО Steinberg Cubase LE

Zoom R8-8-трековий рекордер, аудіо інтерфейс, контроллер, семплер

Компанія Zoom створила функціонально ідентичну версію рекордера R24 компактного розміру. Як і його попередник, R8 поєднує в собі чотири пристрої в одному. На додаток до 8-смугового рекордеру з використанням карти пам'яті SD, R8-це аудіо інтерфейс, контроллер для управління ПО і пэд-семплер.

Рекордер

R8-це і 8-трековий програвач, і 2-трековий рекордер. Він иделаьно підходить для запису живих виступів, репетицій і навіть звуку для відео. R8 відтворює до восьми доріжок у форматі WAV(24 біт/ 48 кГц). Є функції UNDO/REDO для відміни останньої виконаної операції і повернення до останньої збереженої версії запису. Також можна робити мікси із вже записаних пісень, зберігаючи кожного в окремому проекті.

002

Аудіо інтерфейс

Аудіо інтерфейс має 2 входи і 2 виходи. При підключенні до комп'ютера за допомогою USB, R8 стає досить потужним аудіо інтерфейсом. Для створення треків можна використати програмне забезпечення Cubase LE, яке входить в комплект. Підтримується високоякісне 24-бит/96кГц кодування. При використанні частоти 44,1 кГц доступний вбудований процесор ефектів.

006

Контроллер

Окрім управління основними функціями DAW(цифровій робочій станції), в Zoom R8 також доступне мікшування і транспорт-контроль. Zoom R8 оптимальний для використання з Cubase, Logic, Sonar і іншими секвенсорами. R8 перетворює процес створення треків на задоволення.

Семплер

Zoom R8 також є 8-голосный семплером з 8-у пэдами. Передбачена гра "в реальному часі", а також запис із зручною хвилеподібною візуалізацією лупов("петель"). Є можливість зміни темпу без обрізання незавершених лупов. Функції семплера і рекордера можуть використовуватися одночасно.

У комплект входить карта пам'яті SD об'ємом 2 Гб, на якій вже міститься 500 Мб барабанних лупов від Big Fish Audio. Колекція прикладів ударних партій, при вибудовуванні їх в послідовність, може бути використана для створення професійно-звучних ритм-партий.

001

Створіть свій унікальний біт, використовуючи R8 як драм-машины, яка включає 10 типів ударних. Сенсорні пэды допоможуть створити до 511 унікального біта, а приклади ритмічних малюнків з легкістю можна використати в якості лупов("петель"). Використайте пэды для відтворення прикладів ударних партій, а секвенсор для складання їх в пісні. Ви можете розпочати з одного з 472-х вже наявних ритмічних прикладів.

Вбудовані високочутливі стерео мікрофони зручні для запису музичних скетчів і спонтанно вигаданих мелодій, а також оптимально підійдуть для запису вокалу і акустичних інструментів.

Більше 140 ефектів і 370 пресетов можуть бути використані для запису, мікшування і зведення кінцевого трека. Пакет ефектів містить 7 модулів і включає ряд алгоритмів для гітар, баса, вокалу і не лише.

Один вбудований ефект може бути одночасно використаний з "send-return" ефектами двох типів. Також включені 18 типів емуляції гітарних і 6 типів емуляції басових підсилювачів, що допоможе вам відтворити реалістичне звучання, усього лише підключивши електрогітару або бас-гітару до R8.

zoom_r8_micInput

Портастудия Zoom R8 підтримує компактні SD і SDHC карти об'ємом до 32 Гб. Відмова від використання традиційних жорстких дисків не лише робить пристрій набагато мобильнее, але і забезпечує йому підвищену надійність і відсутність ризику збою жорсткого диска.

R8 також пропонує вам можливість установки до 100 регульованих маркерів, функція повторення інтервалу A-B для програвання або перезапису вибраного інтервалу, а також ряд інших необхідних функцій, які значно спрощують редагування.

Передача даних здійснюється за допомогою високошвидкісного порту USB 2.0, що дозволяє легко і швидко обробляти аудіо-файли, записані у форматі WAV.

Універсальні входи для гітар, мікрофонів і лінійних джерел

Два комбіновані входи на 1/4-дюймовых балансних роз'ємах XLR дозволяють використати конденсаторні мікрофони, що вимагають фантомного живлення, для створення записів професійного рівня. Також на одному каналі є Hi-Z перемикач, що дозволяє записувати гітару, бас і інші інструменти з високим опором.

005

Тюнер і метроном

Вбудований в R8 тюнер дає можливість швидко настроїти інструменти і перевірити питч вокалу. Так само є вбудований метроном, який буде корисний як для повсякденної практики, так і для запису, наприклад, барабанів. Звук метронома можна послати на вихід для навушників, що дає можливість підігравати вже записаним на R8 минусовкам.

Елементи живлення на ваш вибір

Мережевий адаптер, АА батареї, що забезпечують мобільність R8 упродовж п'яти годин, або USB- порт.

Опція "вільні руки"

Підключивши футсвич ZOOM FS01(продається окремо), ви зможете управляти рекордером(відтворення, стоп, перемотування), точкою входу в запис і змінювати ефекти усього лише одним натисненням педалі. З R8 ви з легкістю зможете зробити запис, не відриваючи рук від гітари.

003

Steinberg Cubase LE, яка входить в комплект Zoom R8, це потужна програма для запису, редагування і зведення як аудіо-, так і MIDI треків. Cubase LE використовує звуковий движок, що отримав всілякі нагороди, і володіє безліччю можливостей, які прискорять робочий процес і піднімуть вашу творчість на якісно новий рівень.

Аксесуари

Аксесуари, які входять в комплект Zoom R8 :

  • Посібник користувача
  • Мережевий адаптер
  • SD- карта об'ємом 2 Гб
  • USB- кабель
  • Програмне забезпечення Steinberg Cubase LE

Опциональные аксесуари:

  • Педаль FS01

Технічні характеристики
Рекордер
Кількість доріжок 8
Доріжок запису одночасно 2
Відтворення доріжок 8 аудіо + метроном
Формат запису 44,1/48 кГц, 16/26-бит WAV
Максимальний час запису 200 хвилин на 1 Гб
Проектів 1000
Навігація Година/хвилина/секунда/мілісекунда або такт/доля/тик
Редагування Розділення, обрізання
Інші функції Запис врізанням(ручна, автоматична), скидання, повтор A-B, UNDO/REDO
Аудіо інтерфейс
Число записуючих каналів 2
Число відтворних каналів 2
Розрядність 24 біта
Частота сэмплирования 44.1, 48, 88.2, 96 кГц
Мікшер
Фейдеры 9
Параметри треків 3-смуговий еквалайзер, панормама(баланс), посилання в ефект x 2, інверсія
Стерео-пара Пари треків на вибір з 1/2 по 7/8
Ефекти
Алгоритми 8
Патчи 310 для ефекту в розриві, 60 для посилання-повернення ефекту
Модулі ефектів 7 в розриві, 2 посилання-повернення
Тюнер Хроматичний, гітара, бас, відкриті лади A/D/E/G, модальний D
Ритм
Голоси 8
Формат звуку 16 біт лінійний PCM
Ударна установка 10
Пэды 8
Точність 48 PPQN
Ритмічні малюнки 511/проект
Темп 40.0~250.0 BPM
Семплер
Відтворні формати WAV 44.1/48 кГц, 16/24 біт
Функції редагування Обрізання, розтягання часу
Входи
INPUT 1~8

8 поєднаних XLR/TRS роз'ємів

Вхідний опір:

(балансний вхід) 1 кОм балансний

(небалансний вхід) 50 кОм ненебалансный

Вхідний рівень: від-50 дБм до +4 дБм

Вбудовані мікрофони

Конденсаторні всенаправлені мікрофони

Чутливість: від-50 дБм до +4 дБм

Фантомне живлення 48 В, 24 В
Виходи
OUTPUT Роз'їм стерео-джек
PHONES Стандартний роз'єм стерео-наушников 20 мВт x 2
Апаратне забезпечення
Співвідношення сигнал/шум 93 дБ
USB

Високошвидкісний USB 2.0

(у режимах аудіо-інтерфейсу/контроллера/кардридера/USB- порту)

Живлення

Адаптер змінного струму 5В 1A

3 батареї AA

Габарити 257 мм ? 190 мм ? 51 мм
Вес 780 г
Тип
студія звукозапису
R8

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.