ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6
ZOOM F6

Рекордер Zoom F6

40583

Розпродано
26 676 грн
Компактний многодорожечный цифровий рекордер; 14-дорожечный/6-канальний; 6 комбінованих входів Neutrik XLR/TRS; мікрофонні передпідсилювачі з посиленням до 75 дБ і EIN менш - 127 дБн; фантомне живлення +24/+48В на усіх входах; запис якістю до 32 - bit/192 kHz; тайм код (0.2 ppm / Мін при включенні і виключенні) В / В на 3,5 мм стерео міні; формати dropframe / non - drop за допомогою Jam Sync; AutoMix, який автоматично регулює рівні для зменшення навколишнього звуку; 3 джерела живлення : 4 батареї типу АА, батареї Sony L -серии або адаптер змінного струму Zoom AD - 17; виділений вихід на навушники (100 мВт) з регулятором гучності; SD / SDHC / SDXC слот для карт пам'яті, до 512 ГБ; безкоштовний додаток Zoom F - control для iOS дозволяє здійснювати безпровідне дистанційне керування. У комплекті: Zoom F6, адаптер для камери, батареї AA (x4), кзагружаемое ПО Cubase LE і WaveLab LE, інструкція
Новинка 2019 року

Zoom F6 - Цифровий рекордер для відеовиробництва, 32 - bit/192 kHz, 6 каналів запису, 14-дорожечный польовий рекордер/мікшер, 6 входів XLR, дисплей, фантомне живлення, слот для карт SD/SDHC/SDXC, безпровідне управління через iOS, працює як звукова карта.

Zoom F6 є першим професійним польовим рекордером, який оснащений як 32-бітовим плаваючим записом, так і двома AD -конверторами, забезпечуючи безпрецедентний динамічний діапазон. З 6 входами, надійним таймкодом Zoom, декількома варіантами живлення і безпровідним управлінням, F6 стане вашою новою секретною зброєю.

32-бітовий запис з плаваючою комою.

На місцях динаміка, що коливається, може виявитися складним завданням. Гучні звуки можуть привести до обриву, а тихі звуки можуть загубитися в шумі. F6 використовує 32-бітовий запис з плаваючою комою з двома аналого-цифровими перетворювачами, щоб захоплювати як вибухові, так і тонкі звуки при повній якості звуку - навіть без регулювання посилення!

Для важкодоступних місць.

Досить міцний, щоб протистояти найвимогливішим сценаріям і досить невеликий, щоб поміститися в найменших місцях - F6 стане вашим ідеальним рекордером.

Мікрофонні передпідсилювачі.

F6 обладнаний шістьма передпідсилювачами професійного класу. Маючи наднизький рівень шуму (- 127 дБн EIN), високе посилення (до 75 дБ) і вибирані рівні мікрофонний / лінійний для кожного входу, F6 створений для запису звуку на локації.

Точний часовий код.

Тримайте ваші треки ідеально синхронізовані, навіть коли ви вимикаєте рекордер і йдете на обід. Включений або вимкнений, кварцевий генератор F6 з температурною компенсацією (TCXO) генерує часовий код з точністю 0,2 стор. / Хв.

що Вдосконалені, що попереджують гібридні лимитеры.

При записі в 24-бітовому режимі F6 використовує ті, що вдосконалені, що попереджують гібридні лимитеры для забезпечення захисту від перевантаження. Додаючи затримку в 1 мілісекунду, обмежувачі "дивляться в майбутнє", чекаючи відсікання перед записом.

Zoom AutoMix.

Zoom AutoMix дозволяє вам стежити за тим, що відбувається, автоматично регулюючи рівні вашого міксу для зменшення навколишнього звуку.

Формати запису.

F6 може записувати в 32-розрядному форматі з плаваючою комою до 96 кГц, 24-розрядному до 192 кГц або в обох одночасно, забезпечуючи 14 повних доріжок BWF -совместимых файлів WAV.

Метадані.

Каталогізація файлів за допомогою F6 - це швидко і просто. Введіть назву доріжки, імена сцен, замітки і багато що інше як в BWF, так і в iXML форматі.

Стежте за тим, що важливо.

Використайте F6 і навушники, щоб стежити за треками до або після фейдера. Перевірте рівні, направте сигнали вліво або управо і встановите сигнали тривоги для батареї і стану запису.

Видалене управління через iOS гаджети.

Додаток F Control дозволяє вам контролювати сигнали, настроювати рівні, запускати управління транспортом, вводити метадані і багато що інше з вашого iPhone або iPad через Bluetooth.

Fine Tune Your Mix.

F - Control Zoom (FRC - 8) дає вам гнучкості в полі. FRC - 8 з 60-міліметровими фейдерами і елементами управління для триммирования, панорамування і трекінгу є обов'язковою вимогою для будь-якого професійного режисера.

Ambisonics аудіо.

Режим Ambisonics в F6 забезпечує точне декодування A - B і зв'язок зі збалансованим посиленням, що дозволяє вам захоплювати просторове аудіо для VR, AR і багато чого іншого. Завантажте БЕЗКОШТОВНЕ програмне забезпечення Zoom Ambisonics Player, щоб з легкістю декодувати і редагувати 360-градусний звук.

Особливості Zoom F6 :

-6-канальный / 14-дорожечный польовий рекордер / мікшер

- 6 дискретних входів з блокуванням роз'ємів Neutrik XLR

-Высококачественные мікрофонні передпідсилювачі з посиленням до 75 дБ і EIN менш - 127 дБн

-Переключаемые входи +4 дБ з можливістю вибору мікрофонний / лінійний

-Усовершенствованные що попереджують гібридні лимитеры

-Программное забезпечення Zoom AutoMix

-Точн

Тип
аудіо
F6

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.