ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
ZOOM F8n
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Рекордер Zoom F8n

40584

Уточнюйте наявність перед оплатою
44 226 грн
Многодорожечный цифровий рекордер; 10-дорожечный/8-канальний; 8 комбінованих входів Neutrik XLR/TRS; фантомне живлення +24/+48В на усіх входах; передпідсилювачі з посиленням до 75 дБ і шумовим порогом менш - 127 dBu; AutoMix, який автоматично регулює рівні для зменшення навколишнього звуку;перемикані входи +4 дБ для лінійного/мікрофонного сигналу як для XLR, так і для TRS; запис якістю до 24-бит/192 кГц, а також 44,1 кГц, плюс 47,952 кГц/48,048 кГц для сумісності з HD -видео; вбудований генератор тайм-кода із стандартними BNC -разъемами; дилей (до 30 мс), що настроюється, для кожного вхідного каналу; розширені гібридні лиммитеры Advanced Look - Ahead; 3 джерела живлення : 8 батарей АА, зовнішній DC -аккумулятор з коннектором Hirose або мережевий адаптер 12В; 2,4-дюймовий повноколірний ЖК-дисплей з підсвічуванням і монохромним режимом; два слоти для карт SD/SDHC/SDXC (об'єм кожній до 512 Гб); вихід на навушники з регулятором гучності на лицьовій панелі F8; безкоштовний додаток Zoom F8 Control App для iOS
Новинка 2018 року

Zoom F8n - Польовий цифровий рекордер, друга модифікація, 24 - bit/192 kHz, 10 каналів запису, 8 комбо входів XLR/TRS, дисплей, фантомне живлення, два слоти карт включаючи SDXC до 512 Гб, BNC вхід/вихід, управління по Wi - Fi, підтримка мікрофонних модулів Zoom.

Zoom F8n - друга модифікація гучної моделі Zoom F8, F8n отримав ряд поліпшень і зміни в комплектації. F8n - це наступне покоління рішень для професійного польового запису з такими функціями, як розширені гібридні лиммитеры Advanced Look - Ahead, Zoom AutoMix ™, оновлений інтерфейс, нові можливості вибору вхідних сигналів на XLR/TRS, поліпшений вихід для моніторингу в навушниках, новий слот для живлення від акумулятора або батарей.

Мультимедійний рекордер Zoom F8n призначений для професійних і энтузиастских застосувань для запису на знімальному майданчику і в полі, включаючи запис музики, кіновиробництво / відеовиробництво і репортерська робота. Призначений для перенесення на плечовому ремені або в сумці, блок F8n оснащений 8 аналоговими вхідними каналами з комбінованими роз'ємами XLR / TRS, які забезпечують максимальне вхідне посилення +75 дБ і підтримують лінійні входи. Він може записувати до 10 доріжок одночасно (канали з 1 по 8 плюс стереомикс) або до 8 каналів при записі на максимальному 24-бітовому/192 кГц цифровій якості. Крім того рекордер має додаткові можливості: дистанційне керування по Bluetooth за допомогою програми F8 Control під iOS, слот для підключення мікрофонних капсулей модулів Zoom (таких же як і встановлюються на рекордерах Zoom H5, H6, Q8), фантомне живлення на усіх вхідних каналах і індивідуальне регулювання рівня, повноколірний дисплей, зручна система кріплень на корпусі і багато що інше.

Особливості Zoom F8n :

-8-канальный / 10-дорожній аудиорекордер / мікшер

- 8 дискретних входів з блокувальними роз'ємами Neutrik XLR / TRS

-Компактное і легке алюмінієве шасі, вагою всього 1 кг

-Высококачественные мікрофонні передпідсилювачі з коефіцієнтом посилення до 75 дБ і менш - 127 dBu EIN

-Переключаемые входи + 4 дБ з параметрами mic / line для XLR і TRS

-Расширенные обмеження на гібридних лиммитерах

-Программное забезпечення Zoom AutoMix

-Поддержка записи до 24 біт / 192 кГц і 44,1 кГц, плюс 47,952 кГц / 48,048 кГц для сумісності з HD -видео; 16 / 24-битное дозвіл

-Точный тайм код (0,2 стор. / Мін при включенні і до 0,2 стор. / Мін при відключенні живлення), входи / виходи на стандартних роз'ємах BNC; формати dropframe / non - drop з підтримкою Jam Sync

-Три різних варіанту живлення : 8 батарей АА, зовнішній акумулятор постійного струму з роз'ємом Hirose або адаптер змінного струму 12 В (у комплект постачання не входять батареї АА і зовнішній акумулятор постійного струму)

-Выделенная ручка регулювання посилення, 6-сегментний індикатор рівня звуку і перемикач PFL / Solo для кожного каналу

-Высокочастотный фільтр, інвертор фази і Mid - Side декодер

-Задержка входу до 30 мс на канал / вихідна затримка до 10 кадрів на вихід

-Совместимость з мікрофонними капсулями Zoom; додатковий подовжувальний кабель забезпечує дистанційне позиціонування

-Двойной міні- XLR (TA3) збалансований основний вихід плюс 1/8" стерео міні-роз'єм Sub Out

-Выделенный вихід для навушників (100 мВт) з регулюванням гучності на передній панелі

-2,4-дюймовый повноколірний ЖК-дисплей з підсвічуванням з монохроматичним режимом

-Выделенный дисплей PFL з налаштуваннями триммера, що настроюються

-Двойные слоти для карт SD / SDHC / SDXC, до 512 ГБ кожен

-Записи у форматах файлів WAV або MP3, сумісних з BWF

-Поддержка великих метаданих (BWF і iXML); час, дата, проект, номер сцени і т. д.

-Встроенный слайтовый мікрофон / slate з перемикачем на передній панелі (для запису заміток)

-Использование в якості 8 - in / 4 - out USB -аудиоинтерфейса (96 кГц)

-Бесплатное додаток F8 Control для iOS дозволяє використати гаджет (iPhone / iPad) в якості безпровідного пульта дистанційного керування

Тип
аудіо
F8n

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.