RCA разъем Proel MRCA25BK

RCA роз'їм Proel MRCA25BK

18891

Є в наявності
98 грн
З'єднувач штирьової (адаптер, штекер) PROEL MRCA 25 BK c чорною полосойдля гнучкого кабелю діаметром Ø 6.2 мм і з позолоченим роз'ємом RCAРазъем : папа (RCA cable mount male plug) Утримувач під кабель: пружина Ø 6.2ммКонтакты : позолоченныеКорпус: латуньЦвет: антрацит, чорное кольцо-маркерИзготовлено... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 250 грн
З'єднувач штирьової(адаптер, штекер) PROEL MRCA 25 BK c чорною смугою

для гнучкого кабелю діаметром ? 6.2 мм і з позолоченим роз'ємом RCA

Роз'їм: папа

Утримувач під кабель: пружина ? 6.2мм

Контакти: позолочені

Корпус: латунь

Колір: антрацит, чорное кільце-маркер

Виготовлено в: Італія

У упаковці: 2 шт.

Тип
роз'їм
MRCA25BK

За загальним обсягом обороту і об'ємом експортних операцій, компанія Proel займає сьогодні друге місце серед італійських виробників музичних інструментів і устаткування. Американський журнал "The Music Trades" зарахував Proel в список 70 найбільших, у світовій музичній індустрії, компаній. У асортимент, Proel продукції, що випускається, входить професійне інсталяційне і звукоусилительное устаткування, освітлювальні системи для концертних залів і клубів, різні аксесуари для музичних інструментів і устаткування, барабани Tamburo і перкуссионные інструменти, гітарні і бас-гитарные підсилювачі і автомобільна аудіотехніка.
Окрім власне виробництва, істотну долю активності компанії займає дистрибутерская діяльність. У цій сфері Proel представляє на італійському ринку такі компанії, як Akg, Mackie, EAW Commercial, Tapco, Fostex, Alto, Ashdown, Takamine, Gretsch, Toca, Gibraltar, Anatolian і Lag.