Купити Sommer Cable HI-CM18-RED

Роз'їм RCA для аудіо Sommer Cable HI-CM18-RED

27185

Уточнюйте наявність перед оплатою
703 грн
HI-CM18-RED-роз'їм RCA, кабельний штекер(вилка), металевий, позолочений, під пайку. Версія екстра-класу з позолоченими контактними поверхнями обойми і розрізного суцільнометалевого штекера гарантує найнижчий опір переходу. Контакти під пайку, прямі, хромовані. Колір корпусу роз'єму-хром, колір маркіровки роз'єму-червоний. Призначений для аналогової передачі аудіо сигналів високого стандарту якості. Роз'єм RCA має також інші назви: RCA jack, композитний, phono connector, CINCH/AV connector, "тюльпан", "дзвоник", AV- роз'їм. Основні розміри стандартного штекера RCA(на сленгу "папа")-центральний металевий коннектор діаметром 3,2 мм із зовнішньою відкритою довжиною 9,0 мм і внутрішньою закритою довжиною 6,0 мм, оточений металевим круглим обідком внутрішнім діаметром 8,0 мм. Основним недоліком таких з'єднувачів(коннекторів) є те, що при підключенні спочатку з'єднується центральна(штекерная) контактна пара сигналу(з напругою), а лише потім контакти корпусів. Це може викликати ушкодження приладів у момент з'єднання за наявності різниці потенціалів між корпусами. Роз'їм HI-CM18-RED це краще рішення якому немає аналогів на ринку. високоякісних штекерных роз'ємів з розумною ціною. Роз'єми від HICON відомі великою кількістю циклів включення і виключення, а також простотою в зверненні. Високоякісні роз'єми з повністю позолоченою контактною поверхнею гарантують стабільну високу якість з'єднання.

HI-CM18-RED-роз'їм RCA, кабельний штекер(вилка), металевий, позолочений, під пайку. Версія екстра-класу з позолоченими контактними поверхнями обойми і розрізного суцільнометалевого штекера гарантує найнижчий опір переходу. Контакти під пайку, прямі, хромовані. Колір корпусу роз'єму-хром, колір маркіровки роз'єму-червоний. Призначений для аналогової передачі аудіо сигналів високого стандарту якості. Роз'єм RCA має також інші назви: RCA jack, композитний, phono connector, CINCH/AV connector, "тюльпан", "дзвоник", AV- роз'їм. Основні розміри стандартного штекера RCA(на сленгу "папа")-центральний металевий коннектор діаметром 3,2 мм із зовнішньою відкритою довжиною 9,0 мм і внутрішньою закритою довжиною 6,0 мм, оточений металевим круглим обідком внутрішнім діаметром 8,0 мм. Основним недоліком таких з'єднувачів(коннекторів) є те, що при підключенні спочатку з'єднується центральна(штекерная) контактна пара сигналу(з напругою), а лише потім контакти корпусів. Це може викликати ушкодження приладів у момент з'єднання за наявності різниці потенціалів між корпусами. Роз'їм HI-CM18-RED це краще рішення якому немає аналогів на ринку. високоякісних штекерных роз'ємів з розумною ціною. Роз'єми від HICON віhouseі великою кількістю циклів включення і виключення, а також простотою в зверненні. Високоякісні роз'єми з повністю позолоченою контактною поверхнею гарантують стабільну високу якість з'єднання.

Основні особливості
  • Повністю позолочена контактна поверхня
  • Низький перехідний опір
Технічні характеристики
МаркаHI-CM18-RED
Колір корпусухром
Колір маркіровкичервоний
З'єднаннявилка
Дизайнпрямій
Монтажкабель
Матеріал корпусуметал
Число полюсів2-полюсний
Застосуванняаудіо, відео
Покриття контактівзолото
Тип кабельного контактупід пайку
Діаметр кабелю8 мм
Діаметр кабелю6 мм
Тип
роз'їм
HI-CM18-RED

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: