Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480
Саксофон YAMAHA YAS-480

Саксофон YAMAHA YAS-480

14946

Розпродано
83 241 грн
Саксофони YAS - 480 - музичні інструменти майбутнього, доступні, сьогодні. Маючи трохи більше високий опір, інструмент, дозволяє домагатися автентичного і гнучкого звучання за рахунок окремих, захисних накладок на клапанах.   Ергономіка, зручність використання і інтонація... (див. повний опис)

Саксофони YAS-480-музичні інструменти майбутнього, доступні сьогодні.

Маючи трохи більше високий опір, інструмент дозволяє houseагатися автентичного і гнучкого звучання за рахунок окремих захисних накладок на клапанах.

 

Ергономіка, зручність використання і інтонація прекрасні-це ті ключові якості, якими славляться інструменти компанії Yamaha.

 

Нові саксофони YAS/YTS-480 засновані на конструкції популярної серії YAS/YTS-475. Їх відрізняє вдосконалене з'єднання нижніх нот(сі і до-диез), що значно покращує регулювання. Крім того, нова система октавного клапана, узята з серії 62, дозволяє використати эсы серії "Custom".

Ручне гравіювання розтруба

Візерунок, вручну вигравійований на розтрубі,-це додаткове підтвердження високого класу інструменту.

Сумісність з эсами серії Custom

Перероблена система октавного клапана дає виконавцям можливість вибрати эску в стилі моделі 62, включеною в комплект, або эски, розроблені для саксофонів Yamaha Custom Z і Custom EX(продаються окремо).

Поліпшене з'єднання нижніх нот

Вдосконалений механізм з'єднання нижніх нот забезпечує щільне закриття нижнього клапана до-диез і чітку реакцію при витяганні нот в нижньому регістрі інструменту.

Эс (шийка) у стилі моделі YAS-62

Створенні эса в стилі моделі 62 дозволило поліпшити звучання і підвищити чутливість інструменту.

Накладки на клавіші

На окремих захисних накладках клапанів знаходяться регульовані заглушки з колпачковыми гайками для професійного технічного регулювання.

Гойдалкова клавіша для лівої руки

Гойдалкова клавіша для лівої руки була розроблена, щоб підвищити зручність гри і легкість виконання.

Основні характеристики:

  • Альт, Eb
  • Матеріал корпусу : жовта латунь
  • Нова шийка 62-style
  • Поліпшений механізм low B-C#
  • Гойдалкова клавіша для лівої руки
  • Покриття клавіш : золотий лак з накладками з полиэстра
  • Ручне гравіювання розтруба
  • Золотий лак
  • Мундштук AS-4C в комплекті
  • Подушки з вологонепроникної шкіри з вовняною підкладкою і пластиковими резонаторами
  • Тянутые тонові отвори
  • Регульований упор великого пальця
  • Сталеві пружини
  • Золотий лак
  • Кейс в комплекті

Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Колір
Золотий
Тип
Альт
YAS-480

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.