Саксофон YAMAHA YAS-62S

Саксофон YAMAHA YAS-62S

14948

Розпродано
140 622 грн
Професійний альт саксофон Нова модель YAS - 62 це поліпшена версія Yamaha Classic 62 Series Sax -, інструменту, саксофона, що перевернув весь світ, і що стало першим, серйозним викликом знаменитим інструментам минулого. 62 завжди був, вибором багатьох професіоналів зі світовим ім'ям. Маючи... (див. повний опис)

Професійний альт саксофон

Нова модель YAS-62 це поліпшена версія Yamaha Classic 62 Series Sax- інструменту, саксофона, що перевернув весь світ, і що став першим серйозним викликом знаменитим інструментам минулого. 62 завжди був вибором багатьох професіоналів зі світовим ім'ям. Маючи дивовижну якість при його ціні, чудову гнучкість застосування(може використовуватися практично у будь-якому стилі), він характеризується дуже виразним тембром і неймовірно точною інтонацією. Одним з найзначніших удосконалень стала эса G1, що має чудовий відгук і гнучкість при грі.

Эса

Эска G1 покращує звучання і полегшує виконання у верхньому регістрі. Злегка збільшений діаметр каналу забезпечує поліпшений відгук, контроль інтонації і щільне насичене звучання інструменту.

Октавний клапан эски

Дизайн октавного клапана эски заснований на дизайні серії Custom, що дозволяє поліпшити резонанс.

Кріплення клапанів

Розташувавши кріплення клапанів на єдиній металевій пластині ми змогли забезпечити поліпшену надійність і добитися глибокого звучання.

Ручне гравіювання розтруба

Скрупульозно нанесене вручну витончене зображення підкреслює красу і статус цього інструменту.

Поліпшене з'єднання нижніх нот

Вдосконалений механізм з'єднання нижніх нот забезпечує щільне закриття нижнього клапана до-диез і чітку реакцію при витяганні нот в нижньому регістрі інструменту.

Кріплення шийки

Професійне кріплення эсы(шийки) покращує резонанс інструменту.

Захист клапанів

У моделі YAS-62 захисні елементи клапанів були розділені щоб надати інструменту стильнішому вигляду.

Пружини із загартованої сталі

Пружини із загартованої сталі забезпечують поліпшену чутливість і швидкість реакції клавіш.

Кейс

Привабливий надлегкий кейс забезпечує найвищий ступінь захисту, в комплекті до нього йде зручний плечовий ремінь.

Основні характеристики:

  • Альт, Eb
  • Матеріал корпусу : жовта латунь
  • Нова шийка 62-style
  • Поліпшений механізм low B-C#
  • Срібний лак
  • Покриття клавіш : срібний лак з накладками з полиэстра
  • Подушки з вологонепроникної шкіри з вовняною підкладкою і пластиковими резонаторами
  • Додаткові клапани-Високий F#, фронтальний F
  • Тянутые тонові отвори
  • Регульований упор великого пальця
  • Пружини із загартованої сталі
  • Ручне гравіювання розтруба
  • Мундштук AS4C
  • Кейс в комплекті

Виробництво Японія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Колір
Срібний
Тип
Альт
YAS-62S

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.