Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z
Саксофон YAMAHA YAS-82Z

Саксофон YAMAHA YAS-82Z

14949

Розпродано
191 970 грн
Цей інструмент - одна з найчудовіших подій, що сталися в, світі саксофона в сучасності., Це сучасний саксофон, який має, звук і відчуття тих самих, безцінних класичних саксофонів минулого,, але з додаванням сучасного механізму і відмінної інтонації., Засновані на... (див. повний опис)

Цей інструмент-одна з найчудовіших подій, що сталися у світі саксофона в сучасності.

CustomZModels

Це сучасний саксофон, який має звук і відчуття тих самих, безцінних класичних саксофонів минулого, але з додаванням сучасного механізму і відмінної інтонації. Засновані на лінійці класичних моделей 62, нові саксофони серії Custom Z мають корпуси, зроблені із спеціального мідного сплаву для полегшення, кращого відчуття інструменту і досягнення тембрової гнучкості, про яку ви завжди мріяли.

 

Саксофони Z грають рівно в усіх жанрах і дають вам величезний динамічний діапазон для такого великого(чи малого) звуку, як ви хочете. Эска Custom V1 має швидку і живу віддачу, а клавіші розташовані і рухаються так, як це потрібно. Ви зможете створити абсолютно будь-який тембр-від вінтажного до сучасного без збитку для комфорту. Ці інструменти практично вже продаються з ними.

 

 

Эса(шийка) Custom V1

Збільшений діаметр каналу забезпечує легкість виконання і неймовірну універсальність.

Октавний клапан

Октавний клапан включає нове унікальне кульове з'єднання, що забезпечує швидшу, плавнішу зміну октав.

Гойдалкові клавіші під ліву руку

Гойдалкові клавіші "seesaw" під ліву руку були перероблені щоб забезпечити зручність при грі.

Цілісний розтруб з оновленим гравіюванням

Також як і легендарні моделі саксофонів, YAS-82Z оснащений цілісним розтрубом. Ця особливість значно покращує відгук інструменту в низькочастотному діапазоні і пропонує музикантові розширену палітру звучання. Скрупульозно нанесене вручну витончене зображення підкреслює красу і статус цього інструменту.

Кріплення розтруба

Двоточкове кріплення розтруба до корпусу призначене для поліпшення захисних якостей і вільнішої віддачі.

Металеві резонатори

Металеві резонатори подушок розширюють динамічний діапазон інструменту і покращують його атаку. В результаті саксофони серії Custom відрізняються прекрасною розбірливістю звучання і відмінно справляються з будь-яким стилем музики.

Поліпшене з'єднання нижніх нот

Вдосконалений механізм з'єднання нижніх нот забезпечує щільне закриття нижнього клапана до-диез і чітку реакцію при витяганні нот в нижньому регістрі інструменту.

Регульований клапан Фа

Регульований фронтальний клапан Фа(Front F mechanism) дозволяє музикантові настроїти оптимальний хід механізму у верхньому діапазоні.

Кільце для ременя

Кільце для ременя було спеціально збільшене в розмірі, щоб підходити до гачків різного розміру.

Кейс

Саксофони модельного ряду Custom Z поставляються в тонких надлегких кейсах, що забезпечують найвищий ступінь захисту. Також в комплект включений зручний плечовий ремінь.

Основні характеристики:

  • Альт, Eb
  • Матеріал корпусу : латунь
  • Шийка(эса) : Custom V1
  • Поліпшений механізм low B-C#
  • Золотий лак
  • Покриття клавіш : золотий лак з накладками з перламутру
  • Подушки з вологонепроникної шкіри з вовняною підкладкою і металевими резонаторами
  • Додаткові клапани-Високий F#, регульований фронтальний F
  • Тянутые тонові отвори
  • Регульований упор великого пальця
  • Пружини з блакитної сталі
  • Ручне гравіювання розтруба
  • Мундштук AS4CM
  • Кейс в комплекті

Виробництво Японія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Колір
Золотий
Тип
Альт
YAS-82Z

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.