Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Silent гітара YAMAHA SLG200S(TBLK)

11930

У магазині
35 964 грн
Грайте де завгодно і коли завгодно! Ергономічний профіль грифа і довжина мензуры в 634мм для комфорту гри грунтуються на багаторічному досвіді створення акустичних гітар, а унікальний ультратонкий корпус чудово підійде для музикантів тих, що грають як на електрогітарах, так і на акустичних... (див. повний опис)

Грайте де завгодно і коли завгодно!

Ергономічний профіль грифа і довжина мензуры в 634мм для комфорту гри грунтуються на багаторічному досвіді створення акустичних гітар, а унікальний ультратонкий корпус чудово підійде для музикантів тих, що грають як на електрогітарах, так і на акустичних інструментах.


Система SRT Powered

Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA

SRT Powered-нова система моделювання створена для того, щоб відтворити резонанс деки акустичної гітари електро інструменті. Компанія Yamaha розробляла SRT Powered спільно з професійними студійними музикантами для того, щоб створити звукознімач, максимально якісно працюючий з унікальним корпусом нових SLG моделей і моделюючий звучання кращих акустичних гітар Yamaha, скрупульозно записане відбірними мікрофонами на професійному студійному устаткуванні.

 

Завдяки неймовірно реалістичному відтворенню звучання акустичних гітар аж до найдрібніших деталей сустейна і динаміки, гітаристи можуть насолоджуватися істинним резонансом корпусу і об'ємним насиченим тембром-начебто грали на акустичній гітарі топ класу. Ви навіть можете змішувати звучання SRT Powered з сигналом пъезодатчика, що відкриває двері у світ нових можливостей для створення свого унікального тембру.

Завдяки тому, що нові Silent гітари можуть відтворювати звучання акустичних інструментів, записане мікрофоном ви можете легко і швидко записувати ваші композиції будинку або ж насолоджуватися повноцінним натуральним звучанням гітари під час ваших виступів.

Портативність і мобільність

Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UAYamaha SLG200-PROSHOW.COM.UAYamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA

Спеціально сконструйована структура рамки, яка імітує корпус інструменту, гарантує чудовий комфорт при грі сидячи або стоячи. До того ж структурні рамки знімаються для компактного зберігання і перенесення інструменту в чохлі. Конструкція рамки має виріз, що дає повний доступ до усіх ладів.

Зручність гри

Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA

Витончений тонкий корпус SLG-200 сприяє чудовій зручності гри і дозволяє музикантам, що грають на електрогітарі, змінити інструмент без щонайменшого дискомфорту.

Витончений дизайн

Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA

Нові Silent гітари Yamaha поєднують контури традиційних інструментів з сучасними можливостями. Цей унікальний дизайн-результат спільної роботи гітарних майстрів і знаменитої лабораторії Yamaha Design.

Безшумність

Відсутність резонатора(деки) дозволяє SLG-200 звучати натурально, але практично безшумно. Це дає музикантам можливість грати навіть вночі, не турбуючи сусідів або репетирувати у вітальні навіть якщо уся сім'я будинку. SLG200N на 90 відсотків тихіше за будь-яку іншу класичну гітару.

Надійність

Завдяки цілісній конструкції, Yamaha SLG відрізняється чудовою надійністю-вам не доведеться турбуватися про збереження інструменту під час живих виступів або подорожей. А для додаткової стійкості навіть класична версія SLG оснащена двостороннім анкерним стержнем дозволяючи регулювати прогин грифа в обидві сторони.

Функціональність

Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA

Підключіть ваш смартфон, ноутбук або будь-яке інше джерело аудіосигналу і грайте разом з улюбленим виконавцем або під власні аранжування, збагатите своє звучання автентичними звуковими ефектами найвищої якості, підключите навушники для безшумного зайняття-SLG відрізняється неймовірно багатим функціоналом, дозволяючи отримувати ще більше задоволення від гри. Але і це ще не усе-SLG оснащена точним вбудованим хроматичним тюнером і може працювати як від батарей, так і від зовнішнього джерела живлення!

Yamaha SLG200-PROSHOW.COM.UA

 

 


Обичайка Клен/палісандр
Бридж Палісандр
Гриф Червоне дерево
Управління Power / Vol / AUX.Vol / Bass / Treble / Smooth Control Effects / Chromatic Tuner / SRT Blend
Механіка Хромовані колки
Накладка грифа Палісандр
Звукознімачі SRT Powered System
Колір Чорний-Translucent Black
Додатково Вбудований процесор ефектів(Reverb1, Reverb2, Chorus), хроматичний тюнер, вхід AUX IN, можливість роботи від 2 батарей типу АА(у комплекті) або блоку живлення PA-3C/PA-150
Комплектація Гітара, чохол, навушники, 2 батареї типу АА
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Еквалайзер / Термоблок
Активний
Обичайка
Клен/палісандр
Гриф
Червоне дерево
Накладка грифа
Палісандр
Механіка
Хром
SLG200S (TBLK)

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.