YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)
YAMAHA PSR-E363 (+блок питания)

Синтезатор YAMAHA PSR-E363(+блок живлення)

24979

Розпродано
7 386 грн
Портативний синтезатор з відмінним звучанням, багатим функціоналом і динамічною клавіатурою, Динамічна клавіатура для максимальної експресії, Натискайте на клавіші сильніше для збільшення гучності звучання або ж м'якше для його зменшення - PSR - E363 максимально точно відобразить кожен найдрібніший... (див. повний опис)

Портативний синтезатор з відмінним звучанням, багатим функціоналом і динамічною клавіатурою

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Динамічна клавіатура для максимальної експресії

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Натискайте на клавіші сильніше для збільшення гучності звучання або ж м'якше для його зменшення-PSR-E363 максимально точно відобразить кожен найдрібніший нюанс вашого виконання.

Багатий набір тембрів і ефектів

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Ось вже багато десятиліть компанія Yamaha створює різноманітні музичні інструменти. Тому відтворення їх звучання відрізняється чудовою деталізацією і прекрасною якістю. PSR-E363 оснащений великою колекцією з 400 високоякісних тембрів, що включає фортепіано, гітари, барабани і оркестрові інструменти. Прекрасні стереосэмплы акустичного рояля, у поєднанні з ефектом реверберації дозволять музикантові відчути себе таким, що виступає в концертному залі, а ефект хорусу додає додатковий об'єм і насиченість кожній зіграній ноті.

Функція автоакомпанементу

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Від рок-музыки до Віденського вальсу і навіть більше-PSR-E363 оснащений 165 стилями автоакомпанементу різних жанрів. Вбудована музична база з 158 різних категорій дозволяє легко і швидко підібрати тембри і стилі, максимально відповідні до потрібного напряму музики, ще більше розсовуючи межі вашої творчості.

"Keys to Success" і інші вбудовані уроки для простого навчання

Система навчання "Keys to Success" заснована на повчальній техніці, багатьох років використовуваній компанією Yamaha. Безліч простих і коротких уроків дозволяють музикантові навчитися виконувати різні музичні композиції цілком. А режим "Touch Tutor" допоможе вам навчитися виражати музичну експресію використовуючи динамічну клавіатуру інструменту.

Викачуйте ноти вбудованих пісень

PSR E-263 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Для тренування читання з листа ви можете викачати з сайту Yamaha ноти композицій(у форматі PDF), вбудованих в PSR,-E363.

Використайте ефекти і майстер-еквалайзер для налаштування звучання

Додайте об'єму вашому звучанню, використовуючи один з 12 вбудованих ревербераторів- неначе ви граєте у великому залі, на сцені або навіть в кафедральному соборі. Вбудований хорус(Chorus) робить звучання інструменту насыщеннее, м'якше і воздушнее. Окрім цього, PSR-E363 обладнаний функцією Master EQ з різними передустановками, що дозволяють регулювати нюанси звучання інструменту використовуючи такі режими як Bright або Boost, для того, щоб швидко і легко підібрати оптимальне звучання для різного навколишнього оточення.

Арпеджиатор


Натисніть кнопку "Arpeggio" для відтворення одного з 150 видів арпеджіо. Ця функція не просто зациклене відтворення музичних фраз-вона дозволяє значно полегшити виконання різних композицій. Завдяки багатому вибору передустановок арпеджиатора, PSR-E363 відкриває нові грані музичного виконання!

Грайте з напарником

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Режим Duo розділяє клавіатуру на дві однакові зони, дозволяючи двом музикантам грати разом. Ця функція буде дуже корисною при зайнятті з педагогом або ж для гри з сім'єю і друзями.

Додатковий AUX вхід

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Підключіть MP3 плеєр, ноутбук, телефон або будь-яке інше джерело аудіосигналу до входу AUX IN на задній панелі PSR-E363 і насолоджуйтеся грою разом з улюбленим виконавцем або просто слухайте музику через вбудовані динаміки інструменту.

Функція Melody Suppressor

Melody Suppressor-унікальна функція, реалізована компанією Yamaha. Вона дозволяє зменшити гучність мелодійної лінії* з ваших улюблених композицій, даючи можливість вам самим програти її.

*на деяких аудіозаписах гучність мелодійної лінії може не зменшуватися

USB інтерфейс для підключення до комп'ютера

PSR E-363 YAMAHA PROSHOW.COM.UA

Вбудований вихід USB TO HOST дозволяє підключити інструмент до комп'ютера для високоякісного аудіозапису вашого виконання, без необхідності використання якого-небудь додаткового інтерфейсу.

Підключення до iPhone, iPad і iPod touch



Розширюйте і збільшуйте можливості вашого інструменту, підключивши його до вашого iPhone/iPad/iPod*. Відкрийте для себе нові грані творчості з додатками Yamaha Scale Tuner, Metronome, Visual Performer та ін.

*Для підключення до iPhone або iPad потрібно додаткове облаштування Lightning to USB Camera Adapter



Клавіатура 61 динамічна клавіша
Тон-генератор AWM Stereo Sampling
Поліфонія 48 нот
Тембри 574: 197 основних + 18 наборів ударних/шумових ефектів + 20 арпеджіо + 339 XGlite тембрів
Стилі 165
Секвенсор 2-дорожечный
Розділення клавіатури Dual/Split/Duo
Дисплей Custom LCD
Композиції 154 вбудованих + 5 призначенихдля користувача
Ефекти Реверберація(12 типів), хорус(5 типів), Master EQ(6 типів), Harmony(26 типів), Ultra Wide Stereo, Арпеджиатор
Пам'ять 1.3 МБ
Метроном 11-280 bpm
Система навчання KEYS TO SUCCESS, Lesson 1-3(Listening, Timing, Waiting), Phrase Repeat, A-B Repeat, Chord Dictionary, Touch Tutor, Chord Study, Chord Progression
Транспонування - 12-0, 0-+12
Аналогові виходи PHONES/OUTPUT x 1
USB TO HOST Та
Акустика 2.5 Вт + 2.5 Вт [12 см x 2]
Контроллери Гніздо для підключення педалі AUX Pedal
Розміри 945 x 118 x 368 мм
Вес 4,6 кг
Додатково Вхід AUX IN з функцією Melody Suppressor, пюпітр і мережевий адаптер в комплекті
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Живлення Мережевий адаптер PA-3C/PA-130
Кількість клавіш
61(5 октав)
Тип синтезатора
Розважальні
Клавіатура
Динамічна
PSR-E363 (+блок питания)

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: