Слайдер DUNLOP 926 LAP DAWG TONEBAR
Слайдер DUNLOP 926 LAP DAWG TONEBAR
Слайдер DUNLOP 926 LAP DAWG TONEBAR
Слайдер DUNLOP 926 LAP DAWG TONEBAR

Слайдер DUNLOP 926 LAP DAWG TONEBAR

12990

У магазині
2 247 грн
Сталевий тонбар для гавайських гітар і резонаторів. Ця модель створена для прогресивних, гітаристів. Вона має збільшений радіус для сустейна і вібрато, і, змінену форму для зручнішого захоплення. "Lap Dawg" забезпечує, велику швидкість і розбірливість для ефектів хаммер і пулл-офф.  ,... (див. повний опис)

Сталевий тонбар для гавайських гітар і резонаторів.

Ця модель створена для прогресивних гітаристів. Вона має збільшений радіус для сустейна і вібрато, і змінену форму для зручнішого захоплення. "Lap Dawg" забезпечує велику швидкість і розбірливість для ефектів хаммер і пулл-офф.

 

  • 926 Lap Dawg Tonebar
  • хромована мідь
  • Вес: 145 г
  • Розмір: 19 х 72 мм

 


Виробництво США
926 LAP DAWG TONEBAR

Американська компанія Jim Dunlop є одним з провідних виробників гітарної електроніки. Незліченна кількість музикантів по всьому світу використовує "квакуші" CryBaby і педалі ефектів серії MXR. Ви зустрінете їх скрізь: у початкуючих музикантів і зірок світового рівня. Їх голос - це голос рок музики, який чутно на мільйонах мультиплатинових записів по всьому світу!

Крім того, Jim Dunlop робить високоякісні струни, слайдери, каподастры, широкий спектр ременів, медіаторів, ладів, а також засобів по відходу за інструментами.