Струни для гітар DUNLOP DUQ301 UKULELE SOPRANO PRO

Струни для гітар DUNLOP DUQ301 UKULELE SOPRANO PRO

14221

На складі
286 грн
Струни для укулеле Soprano Pro Струни, для укулеле Dunlop Ukulele пропонують традиційний баланс, обертонів і, винятковій розбірливості з чудовою динамікою і сустейном -, прекрасний результат для будь-якого стилю гри.   Наші, струни для укулеле, виготовлені із запатентовонного... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

Струни для укулеле Soprano Pro

Струни для укулеле Dunlop Ukulele пропонують традиційний баланс обертонів і виняткової розбірливості з чудовою динамікою і сустейном- прекрасний результат для будь-якого стилю гри.

 

Наші струни для укулеле виготовлені із запатентовонного нейлонового моноволокна для поліпшення стабільності ладу і довговічності. Струни проходять строгий контроль якості, а склад волокна контролюється за допомогою високоточного лазерного устаткування.

 

  • 4 струни
  • Нейлонове моноволокно VSD-7™
  • Товщина: .022    .032    .034    .024

Виробництво США
Призначення
Для укулеле
Матеріал струн
Нейлон
Кількість струн
4 струни
DUQ301 UKULELE SOPRANO PRO

Американська компанія Jim Dunlop є одним з провідних виробників гітарної електроніки. Незліченна кількість музикантів по всьому світу використовує "квакуші" CryBaby і педалі ефектів серії MXR. Ви зустрінете їх скрізь: у початкуючих музикантів і зірок світового рівня. Їх голос - це голос рок музики, який чутно на мільйонах мультиплатинових записів по всьому світу!

Крім того, Jim Dunlop робить високоякісні струни, слайдери, каподастры, широкий спектр ременів, медіаторів, ладів, а також засобів по відходу за інструментами.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: