MARTIN MA130FX Authentic Acoustic Flexible Core Silk & Phosphor

Струни для гітар MARTIN MA130FX Authentic Acoustic Flexible Core Silk & Phosphor Custom (11-47)

38605

Розпродано
306 грн
Струни для акустичної гітари Authentic Acoustic Flexible Core Silk & Phosphor Custom, фосфор бронза і шовк - глибоке і багате звучання, калібр Custom .011-.047

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

У цих струнах уся справа не лише в м'якості і гнучкості (від англ. слова - flexible); будь-яка підтяжка (бэнд) - і нота звучить натурально і затухає природно. Струни Authentic Acoustic Flexible Core дуже м'які на дотик, що робить їх ідеальним вибором для початківців. Але не давайте комфорту себе ввести в оману! Ця серія прекрасно підійде і професійним музикантам. Просто запитайте у прекрасного Tommy Emmanuel на яких струнах він грає концерт за концертом :)

Усе починається з тонкою, але максимально стійкою до розтягування, сталевого дроту, який стане сердечником струни. Потім цей дріт лудиться на усіх шести струнах для надання їй стійкості до корозії (тому що те, що ти не бачиш теж має чимале значення). І на завершення, після нанесення обмотки з відбірних сплавів ти отримуєш те саме звучання, на яке можна покластися. Більше того, ти отримуєш тональну гнучкість і тотальний контроль над звукоизвлечением. Струни Martin Authentic Acoustic Flexible Core помітно зменшують шум від пальців, тому ідеально підійдуть для любителів гри пальцями (фингерстайл) і бэндов, забезпечуючи приголомшливий комфорт і не жертвуючи при цьому звучанням!

Основні характеристики:

  • Струни для акустичної гітари Authentic Acoustic Flexible Core Silk & Phosphor Custom
  • Фосфорна Бронза і шовк - глибоке і багате звучання
  • Калібр .011-.047 (.011, .013, .023, .028, .038, .047)

Виробництво Мексика
MA130FX Authentic Acoustic Flexible Core Silk & Phosphor Custom

Компанія Martin, а точніше C.F Martin & Co. створює інструменти виняткової якості вже упродовж більше 175 років! Складно переоцінити внесок Martin у розвиток гітари як такої, тому що саме її розробки стали згодом індустріальними стандартами. Повірте, немає такої гітарної компанії у світі, яка б не скопіювала їх і не використала у своїй виробничій лінійці: починаючи від Х-образної системи зв'язок верхньої деки, гітари(14 лад, то - місце, де гриф з'єднується з декою) т.з. 14-ладу, і закінчуючи самим великим "Дредноутом". Саме так - дредноут винайшла компанія Martin.

Авторство назви належить прадідові нинішнього глави компанії Крісу Ф. Мартину IV - Френку Генрі Мартіну, великому фанатові військової історії Британської Імперії. У 1905 році Британія, щоб зміцнити свої позиції на морі спустила на воду свій найбільший, суперсучасний на той час лінкор під назвою. "Dreadnought", що в перекладі означає "безстрашний". Через 10 років в 1915 році Френк вирішив дати новій моделі гітари ім'я "Dreadnought", щоб виділити її потужніше, насичене і гучне звучання в порівнянні з компактнішими і тихішими інструментами тих років. І ось сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що дредноут - найпопулярніша акустична гітара у світі(і, сама копійована).

Залишаючись одним з провідних виробників акустичних інструментів, і сьогодні гітари Martin робляться вручну майстерними майстрами, що використовують як нові технології в дизайні, так і майже двохсотрічну спадщину своїх засновників.

Компанія також відома завдяки своїм високоякісним струнам для акустичних гітар. Лінійка Martin SP® LIFESPAN™ - серія струн, що найшвидше росте в індустрії, з покриттям для збільшеного терміну служби, тоді як Martin SP має кращу на ринку якість сердечника, для чудової інтонації і стабільності ладу.

Гітари Martin і струни Martin - це вибір музикантів по всьому світу, вибір ікон року, кантри, фолк і блюграсс стилів. І не лише їх. Це вибір нових, тільки початкуючих свою кар'єру зірок в усіх сегментах сучасної піп культури, від телебачення(Glee, Psych, Raising Hope і American Idol) до кіно; на Бродвеї і в книгах, онлайн, і прикрашаючи собою обкладинки популярних журналів на розкладках по всьому світу.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: