Струны для смычковых D`ADDARIO H315 4/4M Helicore C 4/4M
Струны для смычковых D`ADDARIO H315 4/4M Helicore C 4/4M
Струны для смычковых D`ADDARIO H315 4/4M Helicore C 4/4M
Струны для смычковых D`ADDARIO H315 4/4M Helicore C 4/4M

Струни для смичкових D'ADDARIO H315 4/4M Helicore C 4/4M

16863

У магазині
986 грн
Струни для смичкових інструментів D'addario Helicore з багатожильним сталевим сердечником, мають  ясне, тепле звучання., Зменшений діаметр струни забезпечує швидку реакцію при грі смичком. Використання ввысококачественных матеріалів у поєднанні з багаторічним досвідом виготовлення,... (див. повний опис)

Цей товар не можна придбати в кількості 1 шт. Мінімальне замовлення товару від цього постачальника становить 1000 грн

Струни для смичкових інструментів D'addario Helicore з багатожильним сталевим сердечником, мають  ясне, тепле звучання.

Зменшений діаметр струни забезпечує швидку реакцію при грі смичком. Використання ввисокоякісних матеріалів у поєднанні з багаторічним досвіhouse виготовлення, дозволяє отримати струни з прекрасною інтонацією, швидким відгуком від торкання смичка, яскравим тембром звучання і відмінною стабільністю ладу.

 

 

Струни для смичкових інструментів D'addario Helicore ідеально підходять як для просунутих студентів так і для професіоналів.

 

  • H315 4/4M-струна C(вольфрам/срібне намотування), розмір 4/4, середній жорсткості

Виробництво США
Тип
Для скрипки
H315 4/4M Helicore C 4/4M

Музичний бізнес компанії D'Addario почався в маленькому італійському містечку Салле, розташованому в провінції Пескара. Тоді сімейне підприємство почало робити струни для лютні, гітари, арфи і інших струнних музичних інструментів. У 1905 році сімейство на чолі з Чарльзом Д'Аддарио іммігрувало в Америку. Їх новий цех був досить тісний і робив не особливо багато продукції, але продукція ця була настільки витончена і відрізнялася високою якістю, що попит на неї був великим. Особливо у той час були популярні струни для скрипок і віолончелей.

Після Другої Світової Війни з появою нейлонових струн, фірмою були створені безліч моделей струн з нейлону і інших видів волокна. У 1950-і роки почалося бурхливе зростання підприємства. У 60-і роки гітара стала найпопулярнішим інструментом в Америці, і фірма зайняла гідне місце на ринку струн, випускаючи продукцію під маркою Darco Music Strings, Inc. Darco Music Strings швидко росла. Джону Д'Аддарио, синові Чарльза Д'Аддарио, приписують декілька винаходів у виробництві струн, включаючи перше автоматизоване устаткування. В результаті спільної роботи з головним виготівником гітар С. F. Martin and Co. (початок цих стосунків датується 1969 роком)сімейство Д'Аддарио вирішило створити J.D'Addario and Company, Inc. Бренд Д'Аддарио і його репутація, як фірми-виробника продукції високої якості, забезпечило величезну допомогу в розвитку ринку нових виробів. Брати Джон Д'Аддарио-мл. і Джим Д'Аддарио використали новітні моделі маркетингу, досягаючи цим величезної популярності продукції Д'Аддарио.

Початковий штат виробництва з 15 чоловік був збільшений і, в 1979 році, площа, займана фабрикою, зросла з 10 тыс.кв.футов в Lindenhurst(Нью-Йорк) до 25 тыс.кв.футов в Farmingdale(Нью-Йорк). У 1994 році ця площа досягла вже 110 тыс.кв.футов а кількість робітників - 150 чоловік. На сьогодні D'Addario & Company, Inc. займає площу в 190 тис. кв. футів у Фармингдейле(Нью Йорк) плюс 51тыс. кв. футів виробництва Rico в Каліфорнії, а кількість робітників перевищує 900 чоловік.

Нині у виробництві використовуються усі новітні технології виготовлення струн, що дозволяють отримати продукцію відмінної якості. Продукція компанії поставляється у більш ніж 5400 музичних магазинів в США і доступна у більш ніж 100 країнах по всьому світу!