BEHRINGER B2030A
BEHRINGER B2030A
BEHRINGER B2030A
BEHRINGER B2030A
BEHRINGER B2030A
BEHRINGER B2030A

Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B2030A

22410

Розпродано
9 890 грн
Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B2030A B2030A - недорогий і надійний динамік для студійного, домашнього або непрофесійного концертного використання. Його відрізняє потужність, достатня для аудиторії близько сотні чоловік, широкий частотний діапазон і надзвичайно стійкі до екстремальних... (див. повний опис)
Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B2030A

B2030A-недорогий і надійний динамік для студійного, houseашнього або непрофесійного концертного використання. Його відрізняє потужність, достатня для аудиторії близько сотні чоловік, широкий частотний діапазон і надзвичайно стійкі до екстремальних умов роботи, наприклад, перевантаженням і тривалій безперервній експлуатації, компоненти. Окрім іншого, динамік підтримує частотне налаштування, дозволяючи таким чином підігнати звучання під параметри приміщення або специфіку музичного жанру.

Параметри звуку

B2030A-колонка, розрахована на розміщення на висоті людського зростання, наприклад, на полиці шафи або на спеціальному підвісі. Її корпус фазоинверторного типу забезпечує рівномірний широкий фронт хвилі, звуковий тиск якої може досягати 113 дБ SPL, чого вистачає для аудиторії, розрахованої на декілька десятків чоловік. Максимальна потужність динаміка дорівнює 125 Вт.

Що стосується частотного діапазону, то він лежить в межах 50-21000 Гц-стандартних значеннях для більшої частини музики і аудіодоріжок фільмів. B2030A-динамік двосмуговий; вбудований кросовер розділяє сигнал на дві складових по частоті 2 кГц, і далі кожен частотний сегмент відтворюється своїм драйвером. Для низьких частот використовується вуфер з алюмінієвим деформаційно-стійким корпусом і полипропиленовой діафрагмою діаметром 6,75 дюйма, для високих-твіттер, для охолодження звукової котушки якого застосовується феромагнітна рідина. Лимитеры у драйверів роздільні.

Фізичні параметри і налаштування

Динамік поміщений в корпус з міцного ДСП. Роз'єми і перемикачі фільтром розміщені на задній його панелі, спереду знаходяться тільки випромінювачі драйверів і два індикатори-живлення і перевищення допустимого рівня сигналу. Від електромагнітних завад, що створюються навколишньою технікою, динамік захищений. Важить від трохи менше 10 кг

Для налаштування звучання використовується три фільтри, кожен з яких може набувати три значення: +2,-2 і-4 дБ. Перший фільтр задає рівень високих-5-7 кГц-частот. Другий відноситься до низьких, близько 60-70 Гц, частотам. Третій, такий, що коригує вплив акустики приміщення, управляє частотами до 500 Гц.

Вхідний XLR- роз'єм продубльований ?-дюймовым TRS вхоhouse. Вхідний опір динаміка складає 10 кОм. Контроллер TRIM може набувати значень-5 до +5 дБ.

Модель B2030A

Тип акустичної системи студійний монітор

Наявність вбудованого підсилювача Активна

Потужність 70 Вт

Розмір високочастотного динаміка 0.75 дюйма

Розмір низькочастотного динаміка 6.75 дюйма

Частота роботи кросовера 2 кГц

Матеріал корпусу ДСП

Вага в упаковці

Вес без упаковки

13.44 кг

11.2 кг

Розміри:

Д 290,0 мм

Ш 170,0 мм

У 200,0 мм

Колір Чорний

Вид
активний
Виконання
дерево
Дюйми
6.75"
Потужність(Вт)
70
Тип
монітор
B2030A

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.