BEHRINGER B1030A
BEHRINGER B1030A
BEHRINGER B1030A
BEHRINGER B1030A
BEHRINGER B1030A
BEHRINGER B1030A

Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B1030A

22411

Розпродано
8 071 грн
Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B1030AB1030A - широкосмугова активна колонка, що створена для відносно невеликих приміщень і належить до бюджетної категорії аудіосистем. Двосмугова схема відтворення забезпечує точну лінійну передачу широкого спектру частот, а драйвера,... (див. повний опис)
Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B1030A

B1030A-широкосмугова активна колонка, що створена для відносно невеликих приміщень і належить до бюджетної категорії аудіосистем. Двосмугова схема відтворення забезпечує точну лінійну передачу широкого спектру частот, а драйвера, розроблені з використанням стійких до деформацій матеріалів, працюють без збоїв і зміни звучання упродовж багатьох років. Цьому ж сприяють вбудовані системи захисту від перевантажень і перешкод.

Акустичні параметри

B1030A-динамік поличної категорії, передатна функція якого розрахована на розміщення на висоті людського зростання. Його корпус фазоинверторного типу забезпечує рівномірний монополярний звуковий фронт, так що відображення від бічних стінок не виникають, і звук залишається чітким навіть при установці пристрою в нішу. Потужність динаміка в номінальному режимі роботи складає 50 Вт, з них 35 Вт доводиться на низькочастотний драйвер, а ще 15-на твіттер. Пікова потужність може досягати 75 Вт, при цьому звуковий тиск може дорівнювати 110 дБ SPL.

Динамік працює в частотному діапазоні 50-20000 Гц, чого вистачає для відтворення вокалу і інструментального супроводу. Кросовер розділяє цей спектр по частоті 4,3 кГц, після чого кожна складова посилюється по-отдельности, тобто динамік працює в режимі Bi-amping. В ролі високочастотного випромінювача виступає шовкова діафрагма діаметром 1 дюйм і купольний корпус драйвера. Вуфером служить 5,25-дюймовий кевларовый драйвер. У кожного драйвера власний лимитер, що захищає його від перевантажень.

Налаштування і захист

Корпус TRUTH B1030A виконаний з ДСП і має магнітний захист, що запобігає появі шумів і перешкод, викликаних роботою побутової техніки і інших електроприладів. Для поліпшення якості звуку використовується три частотні фільтри, складним чином тих, що міняють вид передатної функції. Вони виглядають як перемикачі між положеннями +2,-2,-4 дБ і управляють високими(5-7 кГц), низькими(60-70 Гц) і ультранизькими(до 500 Гц) частотами. Останній фільтр називається Room Compensation і служить для обліку параметрів приміщення.

Для підключення джерел звуку-інструментів, мікрофонів, мікшерів або інших динаміків-є три вхідні роз'єми: балансний XLR і небалансні 1/8-дюймовый і ?-дюймовый TRS. Працює динамік від мереж 100-240 В. Вес його складає 5,5 кг

Модель B1030A

Тип акустичної системи студійний монітор

Наявність вбудованого підсилювача Активна

Потужність 50 Вт

Розмір високочастотного динаміка 1 дюйм

Розмір низькочастотного динаміка 5.25 дюйма

Опір 4 Ом

Частота роботи кросовера 4.3 кГц

Матеріал корпусу ДСП

Вага в упаковці

Вес без упаковки

9.6 кг

8 кг

Розміри

Д 270,0 мм

Ш 180,0 мм

У 210,0 мм

Колір Чорний

Вид
активний
Виконання
дерево
Дюйми
5.25"
Потужність(Вт)
50
Тип
монітор
B1030A

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.