Neumann KH 120 A G
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Neumann KH 120 A G Студійний монітор

25822

Уточнюйте наявність перед оплатою
31 183 грн
Студійний монітор KH 120 A призначений для використання як спікера ближнього поля або в якості заднього у більших багатоканальних системах. Активний монітор зроблений на основі оригінальної студійного монітора K&H O 100. Новий KH 120 A був перероблений, щоб представити новітні... (див. повний опис)
Студійний монітор KH 120 A призначений для використання як спікера ближнього поля або в якості заднього у більших багатоканальних системах. Активний монітор зроблений на основі оригінальної студійного монітора K&H O 100. Новий KH 120 A був перероблений, щоб представити новітні акустичні і електронні технології моделювання і виміру. Монітор забезпечує найбільш точне відтворення звуку і забезпечений математичним моделюванням дисперсії хвилеводу(Mathematically Modeled Dispersion waveguide), гнучким акустичним контролем, підсилювачами аналогового класу АВ, аналоговим вхоhouse. Компанія-виробник відмічає, що усі ці можливості нададуть вам максимальну гнучкість в самих різних акустичних умовах, незалежно від джерела устаткування, а також фізичного розташування. Основні особливості-Еліптичний математичним моделюванням дисперсії хвилеводу(MathematicallyModeledDispersionwaveguide) забезпечує плавніший внеосевой відгук, а також більше терпимо до різних акустичних середовищ;-Довгий бас драйвер забезпечує низьке спотворення на високих рівнях звуку;-Два кольори + логотип Neumman з регульованою яскравістю відображають стан роботи і активацію системи захисту;-Металеві грати захищають від механічних ушкоджень;-Великі порти на передній панелі забезпечують зниження бас стискування і спрощують монтаж у важкодоступних місцях;-Компактний корпус з алюмінію(з магнітним екрануванням) мінімізує резонанс, забезпечує краще розсіювання тепла і тривалий термін служби;-Широка горизонтальна дисперсія дає свободу пересування;-Вузька вертикальна дисперсія зменшує відбиваючий ефект;-Цілісна передня панель без яких-небудь розривів забезпечує зниження дифракції і гладку частотну характеристику;-Аналогові підсилювачі з великим запасом забезпечують поліпшені перехідні характеристики.
Артикул 503930
Гарантія, міс. 24
Потужність номінальна, Вт 50
Потужність пікова, Вт 80
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 112
Розмір динамічної голівки, дюйм Woofer 130 mm(5.25"); Tweeter 25 mm
Габарити 277 x 182 x 220 mm
Вес, кг 6.4
Статус продукту : Н/Д
Чутливість навушників
112 дБ
Гарантія
24 місяці
Вид
активний
Виконання
дерево
Дюйми
5.25"
Потужність(Вт)
50
Тип
монітор
KH 120 A G

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.