Neumann KH 805 AG
Neumann KH 805 AG
Neumann KH 805 AG
Neumann KH 805 AG

Портальна акустична система Neumann KH 805 AG

26616

Розпродано
64 455 грн

KH805-універсальний активний сабвуфер з великою гнучкістю налаштувань. Побудований на 10" випромінювачі з двома лицьовими фазоинверторами і вбудованим 160 Вт підсилювачем. Аналог KH810, розрахований на стереосистемы

KH805-активний студійний сабвуфер в міцному дерев'яному корпусі, з двома фазоинверторами на лицьовій панелі. Його серцем є потужний 10-дюймовий низькочастотний випромінювач з магнітним екрануванням, захищений металевою сіткою. Вбудований підсилювач на 160 Вт обладнаний захистом від перевантаження і перегрівання. Ювелірно точна система відбиваючих бас-портов дозволяє відтворювати одночасно потужний і позбавлений спотворень сигнал при будь-якому рівні гучності.

KH805 призначений для роботи в стерео-конфігурації(2.1), наприклад, в тандемі з моніторами KH 120 / 310. По суті, це полегшена в і можливостей комутації версія успішної моделі KH810(остання розрахована на багатоканальні конфігурації аж до 7.1).

Як і старша модель, KH805 чудово підходить для будь-якого сценарію використання, включаючи роботу в студії звукозапису, мовлення або пост-продакшн. Цей сабвуфер відтворює частоти до 18 Гц, звільняючи основні гучномовці від низькочастотного навантаження, що збільшує їх максимальний рівень звукового тиску(SPL) на 8 дБ, а також мінімізує гармонійні і інтермодуляційні спотворення. KH805 може використовуватися для відтворення LFE- каналу, а також працювати бок-о-бок з іншими сабвуферами у складі плосковолновой басової конфігурації(Plane Wave Bass Array), щоб зменшити бічні переотражения в просторих приміщеннях.

Гнучкі можливості налаштування включають регулювання гучності і частоти зрізу, параметричний еквалайзер, фазовий контроль з кроком 45°, а також що відключається 80 Гц кросовер четвертого порядку. Конструкція KH805 передбачає чотири режими роботи :

  • відтворення НЧ-діапазону правого каналу в звичайних стереозаписях;
  • відтворення окремого LFE каналу у багатоканальних записах;
  • підключення до джерела, яке сам визначає, який сигнал подавати на сабвуфер;
  • підключення до інших сабвуферам за типом "гірлянди" для зменшення переотражений звуку об бічні стіни приміщення.
Артикул 506770
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Потужність номінальна, Вт 160
Потужність пікова, Вт 200
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 110
Вхід/Вихід, тип XLR3
Габарити 360 x 330 x 645 mm
Вес, кг 26
Статус продукту : Н/Д
Тип підключення
Дротяне
Чутливість навушників
110 дБ
Гарантія
24 місяці
Тип
приймач
KH 805 AG

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.