Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Студійні монітори Neumann KH 750 DSP D G
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Neumann KH 750 DSP D G сабвуфер з DSP-процессором

38961

Уточнюйте наявність перед оплатою
74 857 грн

KH 750 DSP - сучасний сабвуфер з DSP -процессором в компактному закритому корпусі. Модель дуже просто настроюється, займає мінімум місця і забезпечує глибокий, точний і динамічний відгук в діапазоні низьких частот.


Цифровий процесор сигналів (DSP) забезпечує еталонну якість звуку.
Попереднє налаштування, управління додатковими функціями і моніторинг роботи сабвуфера можна здійснювати з меню фірмового додатка Neumann.Control для iPad.


Відмінний бас навіть в невеликому приміщенні
Компактний сабвуфер KH 750 DSP оптимізований для повноцінної роботи в невеликих кімнатах, у тому числі і в зв'язці з невеликими професійними студійними моніторами, зокрема з моделями Neumann KH 80 DSP. Унікальна функція управління відтворенням низьких частот 2.0/0.1 Bass Manager дозволяє оперативно перенастроювати сабвуфер і застосовувати його в найрізноманітніших конфігураціях. Нині модель з успіхом використовується в ефірних студіях, професійних студіях звукозапису і пост-продакшина для вирішення широко спектру завдань, включаючи трекінг, зведення і мастеринг.


У KH 750 DSP передбачений великий набір аналогових і цифрових входів і виходів, чотири режими маршрутизації і адаптивний контроль звучання, завдяки яким сабвуфер легко і просто включається в складніші акустичні системи. Крім того, є також цілий комплекс додаткових функцій, доступ до яких здійснюється дистанційно, з меню мобільного додатка Neumann.Control.


У основі Neumann KH 750 DSP - новітній довгоходовий динамік з великим магнітом в жорсткому сталевому каркасі. З урахуванням того, що такі сабвуферы, як правило, встановлюються на підлозі, динамік KH 750 DSP від випадкових механічних ушкоджень надійно захищають міцні металеві грати. Корпус пристрою також має посилену конструкцію і повністю закритий, що теж сприяє максимально швидкому відгуку.


На задній панелі сабвуфера розташовані по парі балансних аналогових XLR -входов і виходів, Ethernet -порт для управління по мережі і цифровий вхід 192 кГц/24-бит, який приймати сигнал AES3 і S/P - DIF. З інших налаштувань також доступні: фільтр низьких частот, регулятор посилення, управління фазою, регулювання зрізу НЧ, перемикачі режимів Standby і Ground Lift. Час відключення сабвуфера задавати можна в додатку Neumann.Control.


Основні функції сабвуфера Neumann KH 750 DSP D G :

  • зниження низькочастотної віддачі мониторной системи;
  • підвищення максимального рівня звукового тиску (SPL) динаміків;
  • пониження рівня гармонійних і інтермодуляційних спотворень в звучанні динаміків;
  • відтворення LFE -канала;
  • відтворення сигналу "Sub" багатоканального джерела з управлінням НЧ;
  • доповнення для системи лінійних сабвуферов серії KH.

Настроюйте мониторный сетап просто з iPad
Фірмовий додаток Neumann Control для iPad відкриває доступ до цілого ряду функцій KH 750 DSP і дозволяє оптимізувати місце розташування сабвуфера і інтегрувати його в систему моніторингу через будь-кого доступну IP -сеть. Зокрема можна дистанційно настроювати звучання динаміків, вибираючи оптимальний режим від "Моно" до "3D", вирівнювати звук з урахуванням особливостей приміщення і централізований управляти усією системою. Додаток простий і зрозумілий, тому абсолютно не обов'язково мати якісь поглиблені знання і навички, щоб підключити сабвуфер до наявного устаткування і настроїти його так, щоб він максимально якісно звучав навіть в маленькому приміщенні.


Додаток Neumann.Control для iPad
Мобільний додаток Neumann.Control для iPad - це повнофункціональний програмний інструмент для роботи з моделями KH 750 DSP і KH 80 DSP, з його допомогою можна настроювати, вирівнювати звучання і дистанційно управляти сабвуфером, у тому числі і коли він працює у складі великих акустичних систем з кількістю динаміків до 9.


Основні переваги додатка Neumann.Control для iPad

Налаштування:

  • можливість працювати з 1, 2, 4, 5, 7 і 9 динаміками і сабвуферами;
  • можливість точно розпізнавати динаміки і сабвуферы, які працюють у складі встановленої в приміщенні акустичної системи;
  • можливість призначити кожному окремому динаміку і сабвуферу його місце в приміщенні.

Вирівнювання:

  • вирівнювання за готовою схемою (Guided Alignment) - нескладна послідовність дій, яка дозволяє швидко настроїти якісний і добре збалансований звук. У процесі потрібно просто вибрати відповіді на декілька стандартних питань стосовно особливостей приміщення і місця розташування окремих динаміків/сабвуферов в нім, після чого додатки автоматично відрегулює відгук кожного динаміка/сабвуфера.
  • ручне вирівнювання (Manual Alignment) - для цього в додатку передбачений професійний 8-смуговий параметричний еквалайзер, за допомогою якого виставляються відповідні рівні звучання і затримки для кожного динаміка/сабвуфера. Режим "Ручного вирівнювання" також можна використати для фінальної оптимізації звучання, налагодженого в режимі "Вирівнювання за готовою схемою".

Управління:

  • вибір системи і вирівнювання;
  • регулятор гучності, готові пресеты, приглушення звуку, короткочасне відключення звуку (Mute);
  • режими "Групи", "Соло" і "Відключення" звуку;
  • інші налаштування (затримки звукового сигналу, яскравість логотипу і ін.).

Системні вимоги: планшет iPad з iOS 10 або новішою версією операційної системи.

Артикул 508296
Тип підключення дротяний
Потужність номінальна, Вт 256
Опір, Ом 13000
Діапазон відтворних частот (низ), Гц 18 (±3 dB)
Діапазон відтворних частот (верх), Гц 750 (±3 dB)
Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 105
Чутливість 1Вт/1м, Дб +2 ... - 12 dB
Вхід/Вихід, тип Analog: 2 x XLR / 2 x XLR; Digital: BNC (75 Ω) : AES3; S/P - DIF / BNC (75 Ω) : AES3
Розмір динамічної голівки, дюйм 10
Габарити 383 x 330 x 383 mm
Вес, кг 19.5
Вид
активний
Виконання
дерево
Дюйми
10"
Потужність(Вт)
250
Тип
сабвуфер
KH 750 DSP D G

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.