Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Студійний монітор M-AUDIO BX8 - D3

39157

У магазині
8 637 грн

Монітор активний студийиный, 8" НЧ +1.25" ВЧ, bi - amp 150Вт (80Вт+70Вт), частотний діапазон 37Гц - 22кГц, 114дБ (пік), входи: 1x XLR balanced, 1x TRS balanced/unbalanced, перемикач Acoustic Space Control, магнітний захист, корпус : мдф,

BX8-D3 отримав 8" НЧ динамік, з дифузором, виготовленим з military, - grade кевлара для легкості і жорсткості. Цей динамік має видатні перехідні характеристики і позбавлений від небажаного ефекту breakup. Купольний ВЧ драйвер виконаний з обробленого шовку, забезпечуючи чудове поєднання низької маси і відсутності чутних резонансів - основного недоліку більшості стандартних ВЧ драйверів. Працюючи разом, ці гучномовці відрізняються прекрасною деталізацією, акуратним відтворенням найдрібніших нюансів сигналу і точною передачею динаміки, тому твої мікси звучатимуть чесно і прозоро - оскільки і повинні.

Більше ніж просто корпус

Кожна деталь моніторів BX8 - D3 була скрупульозно розроблена з однією лише метою - забезпечити максимально деталізоване і чесне звучання, якому ти можеш сміливо довіритися. Фазоинвертор, розміщений на задній панелі, має ретельно розраховану довжину і діаметр. Результат - глибокий і чіткий відгук у басовому діапазоні без гулу, що заважає і дратівливого. Продумана форма фазоинвертора, що розкльошує, помітно знижує турбулентність, що виникає при відтворенні баса при високому рівні звукового тиску (SPL). ВЧ драйвер розміщений в спеціальному хвилеводі для дійсно точної дисперсії, що усуває небажане високочастотне розсіювання і забезпечує стабільну і широку звукову сцену.

 

Для легкості установки і простого знаходження оптимальної позиції звукорежисера, фронтальні LED індикатори BX8 - D3 змонтовані таким чином, що починають світити яскравіше, коли твоя голова знаходиться в ідеальній точці для прослуховування. І, нарешті, легендарний дизайн передньої панелі - фірмова "замочна щілина" M - Audio - це більше ніж просто приваблива зовнішність: це спеціальна конструкція, що гарантує, що голівки гвинтів кріплення динаміків не впливатимуть на звук, що йде з гучномовців.

Bi - amp дизайн

У кожному моніторі BX8 - D3 розміщене два підсилювачі потужності Class A/B : один для НЧ динаміка, а другий - для ВЧ драйвера. Кожен підсилювач оптимізований для специфічного частотного діапазону і спроектований, щоб максимально відповідати своєму випромінювачу. Вбудований точний кросовер гарантує, що кожен динамік отримує тільки ті частоти, які відтворює максимально ефективно, забезпечуючи цілісне звучання в усьому спектрі частот. Така bi - amp конструкція помітно ефективніший і акуратніший спосіб посилення студійного монітора, порівняно з одним широкосмуговим підсилювачем для декількох динаміків.

Перемикач Acoustic Space

У компанії M - Audio розуміють, що кожне приміщення акустично унікальне. Тому монітори BX8 - D3 дозволяють адаптувати звучання під твоє оточення, щоб ти міг отримати точну і чисту звукову картину. Завдяки спеціальному перемикачу Acoustic Space ти можеш легко контролювати низькі частоти, що негативно впливають на деталізацію звучання.

Основні характеристики:

  • Вбудований підсилювач 150Вт (80Вт НЧ + 70Вт ВЧ)
  • Bi - amp дизайн
  • 8" НЧ динамік з діафрагмою з кевлара, високотемпературною котушкою і підвісом з гуми
  • 1.25" ВЧ драйвер з натурального шовку
  • Оптимізована форма ВЧ хвилеводу
  • Перемикач Acoustic Space для управління низькочастотним відгуком
  • Оптимізований фазоинвертор для розширеного НЧ діапазону
  • Балансні входи XLR і 1/4" джек на задній панелі
  • Регулювання гучності
  • Частотний діапазон: 37Гц - 22кГц

 





Опис   Активний студійний монітор 1,25" ВЧ + 8" НЧ
Потужність   Bi - Amp 150Вт (80Вт НЧ + 70Вт ВЧ)
Частотний діапазон   37Гц - 22кГц
Управління   Регулятор гучності, перемикач Acoustic Space
Роз'єми   XLR + 1/4" TRS джек
Чутливість   - 12dBU
Матеріал корпусу   MDF з покриттям з вінілу
Вес   10.5 кг
Розміри   250 x 302 x 384 мм
Комплектація   1 монітор M - Audio BX8 - D3, кабель живлення, посібник користувача
Виробництво   Китай
Гарантія   12 місяців
BX8-D3

M - Audio (раніше - Midiman) - комерційний підрозділ компанії InMusic, до липня 2012 року що належало компанії Avid Technology. Займається розробкою і імпортом великої кількості різних аудіо-продуктів, включаючи інтерфейси цифрових звукових робочих станцій, музичні клавіатури, MIDI- контроллери, цифрові піаніно, конденсаторні мікрофони, студійні монітори, а також програмне забезпечення і контроллери для діджеїв. У компанії є незалежні офіси в США, Канаді, Великобританії, Німеччині, Франції і Японії. Основне виробництво знаходиться в Китаї.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали:

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.