Контроллер TEKO CBRGB
Контроллер TEKO CBRGB
Контроллер TEKO CBRGB
Контроллер TEKO CBRGB
Контроллер TEKO CBRGB
Контроллер TEKO CBRGB

Контроллер TEKO CBRGB

20369

Уточнюйте наявність перед оплатою
2 565 грн

Контроллер TEKO CBRGB успішно застосовується для архітектурної і интерьерной, ландшафтного і підводного світлодіодного підсвічування, шоу-заходів, оформлення кафе і ресторанів, LED- підсвічування торгового і рекламного устаткування.

Характеристики:
  • Працює в двох режимах: як декодер DMX сигналу(основний), як тестовий LED RGB контроллер;
  • Відстань між світловим DMX пультом і контроллером : 100м;
  • 9 сценаріїв автономної роботи як LED контроллера : 5 статичних режимів роботи : red, green, blue, white, user і 4 динамічних програми роботи(з регулюванням швидкості);
  • 256 градацій яскравості каналу;
  • Живлення: 12V до 24V;
  • Допустиме навантаження:-3 канали по 6 А.
  • Габаритні розміри: 90х70х70 мм.

TEKO CBRGB-світлодіодний контроллер(led controller rgb dimmer). Використовується для створення і управління колірним підсвічуванням з використанням світлодіодних RGB- світильників і RGB- прожекторів, RGB- стрічок, RGB- лінійок і іншої світлодіодної низьковольтної повнокольорової світлотехніки(DC12/24V). Він дозволяє "змішувати" три основні кольори в різних пропорціях і отримувати велику кількість нових відтінків.

Контроллер дозволяє управляти колірними ефектами: зміна відтінку світіння, синтез кольорів RGB, фіксація кольору, створення різноманітних динамічних і статичних колірних ефектів(будь-які сценарії зміни яскравості, кольору і швидкості). LED контроллер RGB дозволяє управляти яскравістю і дистанційно міняти режими підсвічування, включати і вимикати світлодіодне підсвічування.

TEKO CBRGB випускається в двох варіантах:

  • DIN(без корпусу);
  • dmx(у корпусі).

Для збільшення вихідної потужності RGB контроллера, використовуються спеціалізовані RGB підсилювачі(Наприклад, TEKO AMP41).

ІНСТРУКЦІЯ

Тип
контроллер DMX
CBRGB

PROSHOW - український бренд, що реалізовує різного роду світлове устаткування, звукове устаткування, устаткування для спецефектів, які відрізняються відмінним співвідношенням ціна-якість, довговічністю, високою продуктивністю і хорошим дизайном.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: