STLS VS-25 c пультом д.у.

Світлодіодне диско куля STLS VS-25 c пультом д.у.

22691

Розпродано
1 365 грн

3 кольори LED-3 шт х 3 Вт

Потужність-10 Вт

Звукова активація-Є

Автоматичний режим-Є

DMX управління-6 каналів

Master/Slave-Є

Напруга-AC 100/240 В, 50/60 Гц

Розміри-181 x 181 x 154 мм

Вага-0.61 кг

STLS VS-25 є відмінним світлодіодним диско куля з наявністю пульта дистанційного керування. Цей пристрій є універсальним, оскільки воно підходить не лише для барів, ресторанів, кафе, а і запросто для офісу або ж будинку, для створення святкового настрою і атмосфери. Навіть маючи невеликі габаритні розміри, це диско куля освітлює великою кількістю променів на 180 градусів. Саме тому його можна встановлювати у будь-якому місці, і розсіювання променів відбуватиметься рівномірно.

Диско куля STLS VS-25 оснащений різними вбудованими програмами, за допомогою яких можна вибрати швидкість обертання, колір, а також режим роботи від DMX контроллера, Master/slave, або ж від звуку. Ця модель оснащена 3 світлодіодами з потужністю по 3Вт, а режим DMX має 6 каналів. Вага такого пристрою складає всього 0,61 кг, завдяки чому він легкий і зручний в транспортуванні.

Купити Світлодіодне диско куля STLS VS-25 c пультом д.у. в інтернет-магазині ProShow вигідно і просто, оскільки Ви зможете вибрати відповідний спосіб оплати і доставки, а також отримаєте офіційну гарантію.

Тип світломузики
Диско куля
Тип світлового джерела
LED
Вид кулі
диско куля
VS-25 c пультом д.у.

STLS - яскравий, бюджетний китайський виробник світлової техніки для нічних клубів, ресторанів і дискотек.

Має надійну якість і експлуатаційні характеристики.

ProShow є офіційним реселером виробника STLS у Україні.

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: