Том YAMAHA RTT1309A (TR)

Том YAMAHA RTT1309A(TR)

17094

Розпродано
6 183 грн
Підвісний том серії Rock Tour В серії Rock Tour механіка і томы наслідують якість топових серій, барабанів Yamaha, а самі барабани забезпечують чудову надійність і, високий рівень звучання. Крупнолистий махогон (Big Leaf Mahogany) Відоме своєю красою і міцністю крупнолисте... (див. повний опис)

Підвісний том серії Rock Tour

У серії Rock Tour механіка і томы наслідують якість топових серій барабанів Yamaha, а самі барабани забезпечують чудову надійність і високий рівень звучання.

Крупнолистий махогон

Віhouseе своєю красою і міцністю крупнолисте червоне дерево упродовж довгих віків використовувалося для виготовлення і декорування якісних(дорогих) дерев'яних виробів.

 

Червоне дерево дає багатий і теплий середньо-низький тон з коротким природним послезвучанием. Виготовлено з 100% екологічно стійкого матеріалу- відновлених лісових масивов.

Система YESS

Корпус підвісного тому оснащений фірмовою оригінальною кріпильною системою Yamaha YESS, що забезпечує мінімальний контакт кріпильної системи з корпусом барабана для поліпшення його резонансних характеристик, збільшення динамічного діапазону і довшого сустейна.

Покриття "Textured Ash"

Із застосуванням такої техніки фарбування, також використовуваного в топовій серії Yamaha PHX, барабани відображають фантастично красиву текстуру ясена.

Основні характеристики:

  • Розміри: 13" х 9"
  • Колір: Текстурований червоний

RTT1309A (TR)

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.