Тренировочный пэд VATER VCB12S2 CHOP BUILDER 12" SINGLE SPILT SURFACE

Тренувальний пэд VATER VCB12S2 CHOP BUILDER 12" SINGLE SPILT SURFACE

18500

Розпродано
1 602 грн
Chop Builder 12" Single Split Surface, Діаметр 12 дюймів,  Односторонній,  Розділений 50/50 жорсткий/м'який Без різьблення для кріплення на стійку,  , Виробництво США,... (див. повний опис)

Chop Builder 12" Single Split Surface

  • Діаметр 12 дюймів, 
  • Односторонній, 
  • Розділений 50/50 жорсткий/м'який
  • Без різьблення для кріплення на стійку

 


Виробництво США
Розмір
12"
VCB12S2 CHOP BUILDER 12" SINGLE

Офіційно бренд Vater був заснований в Листопаді 1991 року, але історія сім'ї Vater у виробництві барабанних паличок почалася десятиліттями раніше, в цокольному поверсі легендарного магазину Бостона Jack's Drum Shop. Саме там в далекому 1956 року, Алан і дід Рона Джек Адамс вручну виготовляли палички для таких барабанщиків, як Бадди Рич. На початку 1980-х брати Vater почали виробництво товарних барабанних паличок, а так само моделей для компаній Vic Firth і Zildjian. Через декілька років брати вирішили відкрити власну фабрику в Холлбруке, штат Массачусетс(США).

За останнє десятиліття спектр продукції Vater був значно розширений, компанія представила ряд інноваційних розробок, таких як моделі SplashStick і Acoustick. У список артистів Vater входять зірки першої величини, такі як Chad Smith, Stewart Copeland, Josh Freese і багато інших.

Основне посилання Vater просте ... створювати кращі у світі барабанні палички і перкуссионные моделі!