Korala PUC-30-019 (41-6-10-46)

Укулеле Korala PUC-30-019(41-6-10-46)

Korala

34720

Є в наявності
1 974 грн

Концертна укулеле з полікарбонату з гітарними колками. Має 4 струни і 18 ладів, верхня і нижня дека і обичайки виготовлені з полікарбонату, колки литі з пластиковими ручками. Принт: чорні нижня дека і обичайки, верхня дека-Прапор Великобританії

Korala PUC-30-019

Korala PUC-30-концертна укулеле з оновленої серії від Korala. Її звучання максимально наближене до звучання класичної гітари, хоча нетривіальні нотки видають її гавайське походження.

Концертна гавайська гітара Korala PUC-30(також звана "Poly Uke" або "Korala Explore")-це відмінне співвідношення ціни і якості, і ви отримуєте більше, ніж платите. Може знадобитися деякий час, щоб звикнути до думки, що корпус укулеле зроблений з яскраво розфарбованого полікарбонату, але PUC-30 грає і звучить прекрасно. Іншими словами: Plastic fantastic! (Пластик фантастик!)

Корпус виготовлений з полікарбонату. Це-стійкий матеріал, який не чутливий до дії кліматичних чинників і, на відміну від дерева, не вимагає особливого відходу. До того ж, пластик допоміг утілити найсміливіші дизайнерські ідеї-згори нанесений принт з прапором Великобританії.

Порожня конструкція задньої стінки сприяє теплому звучанню, як в дерев'яних укулеле. Поріжки ладів інтегровані в тіло грифа, що позбавляє від можливих проблем з розхитуванням дрібних елементів, як це часто буває з бюджетними укулеле.

Звучить прекрасно, виглядає круто, і якщо ви не припустимо попадання грифа у воду, ви навіть можете прийняти ванну з цією укулеле.

Характеристики

  • Вид: Концертна
  • Кількість струн : 4
  • Матеріал верхньої деки : Полікарбонат
  • Матеріал нижньої деки : Полікарбонат
  • Матеріал обичайок : Полікарбонат
  • Кількість ладів : 18
  • Колки: Литі з пластиковими penми
Тип Концерт
Кількість струн 4
Матеріал верхньої деки Полікарбонат
Матеріал нижньої деки Полікарбонат
Матеріал обичайок Полікарбонат
Матеріал накладки на гриф ABS- пластик
Механіка Die-Cast
Кількість ладів 18
Матеріал верхнього поріжка Пластик
Матеріал нижнього поріжка Пластик
Комплектація Укулеле
Колір Інший
Гарантія, місяць 12 місяців
Колір
Інший
Обичайка
Полікарбонат
Накладка грифа
ABS- пластик
Лади
18
Механіка
Die - Cast
Верхня дека
Полікарбонат
Нижня дека
Полікарбонат
PUC-30-019 (41-6-10-46)