Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665
Sennheiser SC 665

Гарнітура Sennheiser SC 665

26491

Розпродано
7 272 грн

Century™ Mobile SC 665-це професійна двостороння дротяна гарнітура преміум-класу, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером і оптимізована для роботи із смартфонами і планшетами.

Century™ Mobile SC 665-це професійна двостороння дротяна гарнітура преміум-класу для колл-центров і офісів, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером і оптимізована для роботи із смартфонами і шетами.


Прекрасний дизайн. Відмінний звук
Працюйте з Sennheiser

Практична конструкція, першокласні матеріали і чудовий звук. Ця гарнітура створена спеціально для того, щоб в ній було однаково комфортне працювати упродовж усього робочого дня або усієї робочої зміни, навіть коли працювати доводиться в насиченому ритмі колл-центра або офісу сучасної комерційної компанії або державної організації.

У будь-якій обстановці ваша Century™ Mobile SC 665 не лише зручна і звучить прекрасно, але на відміну від конкурентних моделей вона також завжди виглядає по-діловому лаконічно і доречно, з фірмовою витонченістю Sennheiser підкреслюючи ваш професіоналізм і уважність у відношенні до клієнтів і колег.


Мобільність рівня Sennheiser
Мобільний офіс, який завжди з вами

Безпечний зв'язок, прекрасний звук, надійне дротяне з'єднання із смартфоном або шетом у будь-якій ситуації і будь-якому зручному для вас місці : в офісі, в транспорті або уhouseа. Мінімум зусиль з підключенням і налаштуванням-Century™ Mobile SC 665 просто підключається до стандартного 3.5-міліметрового аудіороз'єму вашого мобільного пристрою.


Приймати і завершувати дзвінки можна за допомогою маленького пульта, який зручно розташований на кабелі гарнітури.


Виняткової якості матеріали
Надійна і надовго

Century™ Mobile SC 665 виготовлена із застосуванням тільки високоякісних матеріалів, які перевірені на відповідність строгим стандартам марки Sennheiser. Шарніри оголовья виконані з нержавіючої сталі, ряд елементів-з алюмінію(для зниження ваги гарнітури), захисна оболонка кабелю-від Vectran™-усе це разом є гарантією того, що ваша SC 665 служитиме дуже довго, і їй не страшні ніякі випадковості, якими такі багаті суворі трудові будні в сучасному бізнесі.


Легка, міцна і практична конструкція
Носіть із задоволенням

Century™ Mobile SC 665 спочатку проектувалася з розрахунком на дуже активну і тривалу експлуатацію. Тому ще на етапі розробці гарнітури комфорту приділялася підвищена увага.


У результаті кожен елемент її конструкції-від великих м'яких амбушюр навушників з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри і до тонкої металевої основи оголовья-працює на те, щоб в цій гарнітурі вам завжди було зручно, і щоб ваша SC 665 незмінно допомагала вам провести будь-яку ділову розмову професійно і з максимальною продуктивністю.

Артикул 507256
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Тип амбушюр накладні
Колір Чорний
Відтворні частоти, Гц 50-18000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 118
Опір, Ом 40
Роз'їм джек 3,5 мм
Довжина кабелю, м 1,4
Вес, г 59
Колір
Чорний
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
1 x mini - jack(роз'їм 3.5 мм)
Діапазон частот навушників
50-18000
Опір навушників
40 Ом
Чутливість навушників
118 дБ
Гарантія
24 місяці
Діапазон частот
50-18000
Тип
Накладні
SC 665

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.