Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 75 USB MS

Гарнітура Sennheiser SC 75 USB MS

26496

Уточнюйте наявність перед оплатою
2 915 грн

Модель SC 75 USB MS серії Culture Plus Mobile-це нова двухстороння дротяна гарнітура, яку можна підключати як до стандартного 3.5-мм аудіороз'єму, так і до USB- порту, і яка оптимізована для роботи з сервісом "Skype для бізнесу"(Skype for Business).

USB- ГАРНІТУРА ДЛЯ ОФІСНОГО УСТАТКУВАННЯ І МОБІЛЬНИХ ОБЛАШТУВАНЬ

Модель SC 75 USB MS серії Culture Plus Mobile-це нова двухстороння дротяна гарнітура, яку можна підключати як до стандартного 3.5-мм аудіороз'єму, так і до USB- порту, і яка оптимізована для роботи з сервісом "Skype для бізнесу"(Skype for Business).

Подвійне підключення
ЗАДІЙТЕ ПОТЕНЦІАЛ МОБІЛЬНОСТІ
Успішна робота і ефективне ділове спілкування в сучасному динамічному бізнес-середовищі не можливі без високої мобільності і здатності швидко адаптуватися до нових завдань. Нові гарнітури Sennheiser серії Culture Plus Mobile розроблені саме для таких умов. SC 75 USB MS працює і від 3.5-міліметрового аудіороз'єму("мини-джек"), і від USB- порту, тому є простим і достатньою мірою гнучким рішенням для мобільних користувачів, які для комунікації використовують не лише смартфони і шети, але і ноутбуки або настільні комп'ютери.

Приємна і зручна гарнітура
АКТУАЛЬНИЙ СТИЛЬ І МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ
Елегантна і в міру ефектна, SC 75 USB MS виглядає однаково привабливо і стильно у будь-якій обстановці, не важливо, чи працюєте ви в ній серед колег в офісі або приймаєте черговий відеодзвінок від важливого клієнта. Тонке і міцне оголовье з м'якою підкладкою надійно і без зайвого тиску утримує гарнітуру на голові. Великі подушки навушників з наповнювачем з акустичної піни при необхідності можна легко зняти і залишити гарнітуру з менш об'ємними накладками з кожзама(які, до речі, теж знімні). Так що, комфорт і зовнішній вигляд цієї гарнітури теж адаптуються, і відкоригувати їх ви можете відповідно до власних переваг.

Знайомство з UC- культурою
ШВИДКА АДАПТАЦІЯ, ЦІННИЙ ДОСВІД
SC 75 USB MS-це повнофункціональний робочий інструмент, з яким ви зможете краще вивчити можливості нових технологій і більше продуктивно реалізувати потенціал вашої платформи Уніфікованих комунікацій. Ця гарнітура не лише відрізняється високим комфортом, виняткової якості звуком і стильним дизайном, які характерні для усієї серії Culture Plus Mobile. Вона також відкриє для вас абсолютно новий рівень культури ділового спілкування і допоможе швидко і без зусиль освоїтися у світі Unified Communications.

Зв'язок без складнощів
ЕРГОНОМІЧНИЙ ПУЛЬТ УПРАВЛІННЯ ДЗВІНКАМИ
SC 75 USB MS розроблений для того, щоб гранично спростити будь-які завдання, пов'язані з обслуговуванням викликів, що входять і витікаючих. Для цього гарнітура оснащена спеціальним вбудованим пультом управління, функціонал якого надзвичайно широкий. За допомогою цього зручного і простого пристрою можна отримати дзвінок і завершити розмову, відрегулювати гучність, відключити мікрофон, швидко передзвонити потрібному абонентові, відхилити той, що входить-і усе це робиться безпосередньо з гарнітури і буквальне одним натисненням кнопки.

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ SC 75 USB MS

Sennheiser Voice Clarity
Якщо вам хоч би раз доводилося працювати в шумному офісі, то чіткість і чистоту звучання гарнітур серії Culture Plus ви, напевно, оціните належним чином. Завдяки мікрофону з функцією шумозаглушування і широкосмуговому звуковому каналу ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, оскільки якби ви розмовляли з ним лицем до лиця.

Мікрофон з функцією шумозаглушування
Ефективно видаляє сторонні шуми, значно підвищуючи якість звучання мови, забезпечуючи її природність і розбірливість.

ActiveGard®
Технологія Sennheiser ActiveGard® оберігає слух користувача від шкідливих перевантажень(акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня 113 дБ(при підключенні через USB) або 118 дБ(при підключенні через 3.5-мм аудіороз'єм).

Зв'язок і мультимедіа
Гарнітура якнайкраще підходить і для спілкування, і для відтворення мультимедійного контенту, при цьому вона автоматично коригує звук, підбираючи найбільш відповідний профіль звучання, залежно від режиму роботи(функція доступна тільки при підключенні через USB).

Гнучкий утримувач
Дозволяє легко вибрати оптимальне положення для мікрофону.

Захисний чохол
У нім гарнітуру зберігати і переносити найзручніше.

Перемикач режиму "Noise at Work"
Передбачений в строгій відповідності з вимогами європейської директиви НС "Noise at Work"(функція доступна тільки при підключенні через USB).

Артикул 507086
Гарантія, міс. 24
Сумісність Універсальна
Оптимізація для Skype for Business™ Та
Тип підключення дротяний
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр накладні
Колір Чорний
Відтворні частоти, Гц 60-16000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 118
Роз'їм USB + 4 пін джек 3,5 мм
Тип перетворювача динамічний
Спрямованість мікрофону всенаправлений
Відтворні частоти, Гц 150-6800
Вес, г 130
Статус продукту : Під замовлення
Колір
Чорний
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
USB + 4 пін джек 3,5 мм
Тип випромінювача
Динамічний Динамічний
Діапазон частот навушників
60-16000 150-6800
Чутливість навушників
118 дБ
Гарантія
24 місяці
Спрямованість
Всенаправлені
Діапазон частот
60-16000 150-6800
Тип
Накладні
Кількість мікрофонів
1
SC 75 USB MS

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.