Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S
Sennheiser HD 660 S

Навушники Sennheiser HD 660 S

26539

Розпродано
20 916 грн

HD 660 S від Sennheiser-це нові динамічні навушники відкритого типу для істинних прихильників високоякісного аудіо. Модель розроблена на основі знаменитих Sennheiser HD 650, проте відрізняється від них цілим рядом переваг. Зокрема, вона оснащується перетворювачами нової, досконалішої конструкції і має знижений імпеданс. Завдяки цьому HD 660 S є навушниками більше універсальними і здатні з однаково високою якістю працювати як із стаціонарним аудіоустаткуванням, так і з мобільним HiRes- плеєрами.

Універсальність аудиофильского рівня

Нові HD 660 S створені для того, щоб незмінно радувати прекрасним звучанням навіть найдосвідченішого аудиофила. Модель розроблена на основі знаменитих Sennheiser HD 650, проте відрізняється від них цілим ряhouse переваг. Зокрема, вона оснащується перетворювачами нової, досконалішої конструкції і має знижений імпеданс. Завдяки цьому HD 660 S є навушниками більше універсальними і здатні з однаково високою якістю працювати як із стаціонарним аудіоустаткуванням, так і з мобільним HiRes- плеєрами.

Фантастичному аудіопотенціалу HD 660 S повною мірою відповідають їх елегантний дизайн і якість виконання, тому ці навушники навіть дуже вимогливого користувача приємно дивують не лише своїм звучанням, але і належним рівнем комфорту.


Звук для пристрасного поціновувача хорошої музики

Так само, як і легендарні HD 650, нові HD 660 S призначені, в першу чергу, для найдосвідченіших і вимогливіших меломанів, тому спочатку розроблялися так, щоб у всьому перевершувати свого видатного попередника. І тому у своїх HD 660 S ви слухаєте дійсно прекрасний звук, по-справжньому живий і дуже виразний, з чітко обкресленими низькими, ретельно такими, що пропрацювали середніми і надзвичайно м'якими високими частотами, звук виключно точний і кристально чистий, який розкриває вам кожну емоцію, кожен нюанс звучання музичного твору.


Найсучасніші технології Sennheiser

Для HD 660 S фахівці Sennheiser створили нові перетворювачі досконалішої конструкції. Точніше управління хоhouse мембран забезпечується за рахунок застосування дрібнопористої сіточки з нержавіючої сталі, що повністю повторює їх контури. Найвища точність імпульсів досягається завдяки застосуванню в навушниках ультралегких звукових котушок з алюмінієвого сплаву. Плюс до цього, для кожної моделі HD 660 S своя пара випромінювачів підбирається тільки вручну, щоб гарантувати дотримання гранично малих акустичних допусків(± 1 дБ).


Усі потрібні кабелі-в комплекті

У своїх HD 660 S задоволення від музики ви отримуєте завжди і в найповнішій мірі. Знижений імпеданс, всього 150 Ом, означає, що HD 660 S максимально якісний звук видають і з висококласної стаціонарної HiFi- аудіосистеми, і з мобільного HiRes- плеєра.

Проте увесь свій дуже немалий потенціал модель HD 660 S розкриває, коли ви підключаєте її до балансних виходів спеціалізованого підсилювача для навушників(це може бути, скажімо, Sennheiser HDV 820) або портативного цифрового аудіоплеєра. Для цього в стандартному комплекті постачання Sennheiser HD 660 S передбачені усі необхідні кабелі. Все-знімні, виготовлені з безкисневої міді, що високопроводить, армовані міцним кевларом, який не лише добре захищає кабель від механічних ушкоджень, але і ефективно оберігає аудіосигнал від так званих контактних шумів.


Комфорт класу High-End

Слухати музику в HD 660 S завжди приємно. І не лише тому, що ці навушники звучать настільки прекрасно, але і тому, що вони самі по собі надзвичайно комфортні. Їх великі, еліптичної форми чашки зручно охоплюють вуха. А завдяки м'яким і щільним амбушюрам(вони, до речі, теж знімні), а також широкій і товстій накладці оголовья HD 660 S надійно, але делікатно і без зайвого тиску утримуються на голові, перетворюючи процес прослуховування музики на справжнє задоволення, яке можна продовжувати як завгодно довго.


Витонченість виглядає саме так

Чистоту і природність звучання HD 660 S якнайкраще підкреслює їх зовнішній дизайн. Лаконічна гармонія матово-чорного і глянсово-антрацитового надає навушникам дуже елегантному вигляду, в міру яскравому, в міру скромний. Тому ваші HD 660 S завжди і у будь-якій обстановці виглядають однаково привабливо і доречно, як і належить сучасному аудіооблаштуванню HighEnd- класу.

Артикул 508231
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Довжина кабелю, м 3
Роз'їм джек 6,3 мм, перехідник на джек 3,5 мм
Конструкція відкрита
Тип амбушюр повністю , що охоплюють
Тип перетворювача динамічний
Відтворні частоти, Гц 10-42000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 104
Опір, Ом 150
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ 0,04 %
Вес(без кабелю), г 260
Контактний тиск, H 2.5
Зниження рівня шуму, дБ Н/Д
Статус продукту : Н/Д
Колір
Чорний
Тип навушників
Відкриті
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
1 x 1/4" jack(роз'їм 6.3 мм)
Кабель
Двосторонній
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
10 - 42000 Гц
Опір навушників
150 Ом
Чутливість навушників
104 дБ
Гарантія
24 місяці
Діапазон частот
10-42000
Тип
Повнорозмірні
HD 660 S

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.