Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE
Sennheiser MOMENTUM M2 IE

Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM M2 IE

26586

Розпродано
3 695 грн

Внутрішньоканальний представник лінійки Momentum. Поєднує мініатюрність, стильний дизайн, хорошу шумоізоляцію і "фірмове" звучання Momentum-енергійне, з потужним басом і широченною сценою

  • повний набір сильних сторін Momentum-уперше в мініатюрному форматі внутрішньоканальних навушників;
  • елегантно зігнуті хромовані корпуси, що грають на світлу, підкреслять стиль і статус хазяїна;
  • музика завжди поруч-Momentum In-Ear універсальні і чудово підійдуть для прослуховування в дорозі і на ходу, прямо від смартфону;
  • завзята, драйвовая подання-заряджає енергією і позитивом;
  • видатні, за мірками внутрішньоканальних навушників, ширина сцени і потужність низьких частот;
  • виконані з якісних матеріалів за німецькими стандартами довговічності;
  • компактні, невибагливі, з практичним чохлом в комплекті-можна завжди носити з собою;
  • ергономічна форма, тактильні приємні матеріали і насадки чотирьох розмірів-для максимального комфорту і шумоізоляції;
  • багатофункціональний гарнітурний пульт з мікрофоном, щоб завжди залишатися на зв'язку

У 2012 році лінійка Sennheiser Momentum вчинила невелику революцію на ринку мейнстримовых навушників. Озброєні 70-річним досвіhouse у сфері професійного аудіо, німецькі розробники прискіпливо вивчили, чого чекають від навушників успішні представники сучасного покоління. І зібрали в одній коробці стильний елегантний зовнішній вигляд, дорогі матеріали, хвалену бюргерську надійність і якісне(без поблажок) звучання, що завоювало навушникам Momentum місце в серцях і на полицях поціновувачів музики,-прямо по сусідству з професійними моделями початкового рівня.

Успіх серії Momentum змусив конкурентів ворушитися і, зрештою, підштовхнув масовий ринок навушників у напрямі аудиофилии-повністю виправдавши свою назву(momentum-англ. "імпульс, поштовх"). Але на цьому історія не закінчується. Зібравши кращі риси, за які меломани полюбили "старші" Momentum, Sennheiser готові до чергового прориву-утілити цінності і переваги лінійки в найкомпактнішому форматі, на радість любителям внутрішньоканальних навушників.

Зовнішній вигляд

SennheiserMomentum IE(In-Ear)-мініатюрні динамічні навушники з корпусом, розрахованим на фіксацію безпосередньо у вушному каналі. Перекриваючи слуховий прохід, вони формують закриту акустичну "камеру", в якій і відтворюється якісний, повновагий і дорослий звук. Молодший представник сімейства Momentum розрахований на успішних енергійних людей, які йдуть до успіху своїм шляхом, цінують незалежність і свободу, а також можливість насолоджуватися музикою у будь-яких умовах-уhouseа, в офісі, на прогулянці і в транспорті. Всякий раз-з максимальною якістю, стилем і комфортом.

In-Ear наслідують традиції урбанистичного і самобутнього дизайну, які задали оригінальні Momentum. Важко відірватися від милування грою світла на елегантно зігнутому хромованому корпусі-строгого чорного кольору, або королівського "бордо"(у моделі Black). На місці і "голографічний" логотип Sennheiser, що став свого роду візитною карткою благородного сімейства Momentum,-в даному випадку він прикрашає задню стінку. З першого погляду навушники залишають враження дорогої, преміальної речі. І це враження лише міцніє у міру знайомства з ними.

Конструкція і ергономіка

Якість матеріалів і складання завжди займала пріоритетне місце в концепції Momentum. Як і у повнорозмірних побратимів, в In-Ear Ви не знайдете дешевого пластика. Основна камера, в якій знаходиться динамік, виготовлена з міцного металізованого термопластика і додатково захищена удароміцною поликарбонатной оболонкою. А трубка резонатора, на яку чіпляється амбушюр,-найбільш підвладна зносу частина навушників-виточена з нержавіючій сталі. До того ж, вона йде під кутом 15° до основного корпусу-повторюючи анатомічну форму слухового каналу. Укупі з мінімальною вагою (всього 16г!) і тактильною приємною поверхнею, це гарантує зручну і надійну посадку-In-Ear просто "розчиняються" в юшці.

Внутрішньоканальний форм-фактор і наявність в комплекті насадок чотирьох розмірів дає цим малюкам усі шанси обійти старші Momentum по рівню шумоізоляції. При правильній посадці, вони повністю відгородять слухача навіть від шуму метро. Гарнітурний кабель завдовжки 1,3м-з еліптичним перерізом, щоб менше сплутувався. На виході з корпусу навушників він підтримується спеціальною петлею і опускається не вертикально вниз, як у більшості внутрішньоканальних моделей, а під кутом. Зроблено це, щоб дріт не торкався шкіри обличчя, заподіюючи незручності. Кутовий джек 3,5мм мініатюрний, наскільки це можливо-спеціально для сумісності з мобільними пристроями в чохлах. Як і повнорозмірні Momentum, гарнітура In Ear оснащена багатофункціональним пультом з круговим мікрофоном. За допомогою трьох кнопок можна не лише отримати дзвінки і міняти гучність, але і перемикати / перемотувати треки, ставити на паузу.

Варто відмітити, що для облаштувань Apple і Android призначені різні ревізії навушників-при купівлі звертайте увагу на сумісність.

Практичний кейс для перенесення теж не так простий, яким здається на перший погляд. Усередині нього-виїмки за формою і розміром корпусів, гарнітурного пульта і штекера, а також спеціальні відсіки для кабелю і запасних насадок. Кожна частина навушників швидко і надійно фіксується на своєму місці-можна без побоювань засунути кейс з In Ear в кишеню джинсів або щільно набиту сумку.

Звук

Перед розробниками стояло непросте завдання-втиснути в украй обмежений простір начинку, здатну передати повний спектр якостей "фірмового звучання" лінійки Momentum.

  • Потужний, пробираючий бас
  • Кристальна чистота і розбірливість
  • Широка, голографічна стереопанорама

Саме цим старші Momentum запам'яталися і запали в душу меломанам. Відповідаючи на виклик, в лабораторіях німецької компанії створили унікальний динамічний 18-омный мікродрайвер, який і став "серцем" Momentum In,-Ear. Дорогі матеріали і елегантні вигини корпусу також вибрані не лише через красу і довговічність, але і з урахуванням їх впливу на звукові якості. Адже камера, в якій розташований динамік і народжується звук, виступає в ролі резонатора-її форма і структура визначає "фірмове" подання In-Ear.

Їх низькі частоти нагадують про професійну серію внутрішньоканальних навушників Sennheiser IE, в яких бас помітно форсований для компенсації малого розміру динаміка(чим менше діаметру випромінювача-тим складніше досягти глибокого і потужного баса). Завдяки цьому, кожен удар барабанів в Momentum In-Ear відчувається саме як удар, а не жалюгідну бавовну. При цьому, низи зберігають артикулированность і не "наповзають" на інші частоти, не заглушають сусідні інструменти. Навпаки-середні частоти, що пропрацювали, і особливо кристальні високі надають звучанню таку розбірливість і детальність, що великий шанс в композиціях, що заслуховують "до дір", відкрити нові сторони і нюанси.

Об'єктивно оцінюючи габарити цих навушників, важко повірити, як в них тільки "поміщається" настільки масштабна віртуальна сцена-майже рекордна серед внутриканалок. По звуку, уява легко малює об'єм кожного інструменту і точно позиціонує його відносно інших.

На приналежність In-Earк сімейству Momentum явно вказує і "завзята" манера подання, властива старшим моделям. Вони чудово передають ритм і енергетику піп, электроники і схожих жанрів-і завдяки цьому органічно вплетуться в насичене життя активних і діяльних молодих людей, які від музики "зарядилися" драйвом і позитивом.

Артикул MOMENTUM M2 IE
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Конструкція закрита
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр вакуумні
Відтворні частоти, Гц 15-22000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 118
Опір, Ом 18
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ
Роз'їм джек 3,5 мм
Довжина кабелю, м 1,2
Спрямованість мікрофону всенаправлений
Відтворні частоти, Гц 100-10000
Чутливість, *-1 dBV/Pa 44
Вес, г 16
Колір
Chrome
Тип навушників
Вкладиші
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
1 x mini - jack(роз'їм 3.5 мм)
Наявність активного шумозаглушування
Без активного шумозаглушування
Кабель
Двосторонній
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
15 Гц - 22000 кГц
Опір навушників
18 Ом
Чутливість навушників
118 дБ/мВт
Конструкція мікрофону
Розміщений на дроті
Гарантія
24 місяці
Спрямованість
Всенаправлені
Діапазон частот
15-22000 100-10000
Тип
Вакуумні
MOMENTUM M2 IE

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.