Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT
Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT

Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 AEBT

26589

Розпродано
14 457 грн

Оновлення революційної лінійки Momentum, що довела, що стильні навушники можуть добре звучати і зручно сидіти на голові. Модель пропонує безпровідне підключення, доладну конструкцію, збільшені амбушюри, живий залучаючий звук з насиченим басом, активне шумозаглушування

  • стильні, елегантні повнорозмірні навушники з дорослим аудиофильским звуком;
  • топова модель лінійки Momentum, з найповнішим функціоналом і найкращим звучанням;
  • працюють як в дротяному, так і безпровідному режимі;
  • незалежні від класу джерела цифрового сигналу;
  • фірмовий звук Sennheiser, що поєднує приємну теплоту лампових програвачів з детальністю і розбірливістю цифрових технологій;
  • жива, емоційна передача вокалу;
  • приємне відчуття "вещи-в-руке" за рахунок гармонійного з'єднання матеріалів найвищого класу(нержавіюча сталь, натуральна шкіра з ручним тисненням);
  • складаний корпус, твердий чохол в комплекті-для зручного зберігання і перенесення;
  • компактна і легка конструкція, що відповідає німецьким стандартам довговічності;
  • максимум комфорту-збільшені асиметричні амбушюри з натуральної овчини, здвоєне оголовье з м'яким наповнювачем;
  • активне шумозаглушування NoiseGuard, що зарекомендувало себе в професійних моделях для авіапілотів;
  • кнопки управління дзвінками і програванням прямо на корпусі навушників

У 2012 році лінійка Sennheiser Momentum вчинила невелику революцію на ринку мейнстримовых навушників. Озброєні 70-річним досвіhouse у сфері професійного аудіо, німецькі розробники прискіпливо вивчили, чого чекають від навушників успішні представники сучасного покоління. І зібрали в одній коробці стильний елегантний зовнішній вигляд, дорогі матеріали, хвалену бюргерську надійність і якісне(без поблажок) звучання, що завоювало навушникам Momentum місце в серцях і на полицях поціновувачів музики,-прямо по сусідству з професійними моделями початкового рівня.

Успіх серії Momentum змусив конкурентів ворушитися і, зрештою, підштовхнув масовий ринок навушників у напрямі аудиофилии-повністю виправдавши свою назву(momentum-англ. "імпульс, поштовх"). Але на цьому історія не закінчується. Утілюючи неухильне прагнення до досконалості, Momentum перероджуються в другому поколінні, як прийнято говорити-"оновленому і виправленому", доповненому розробками Sennheiser за останні декілька років.

Зовнішній вигляд

Sennheiser Momentum M2 AEBT(Around Ear Bluetooth)-безпровідні закриті навушники з амбушюрами, що повністю охоплюють вуха. Старший представник сімейства Momentum призначений для успішних ділових людей, які звикли отримувати максимум, люблять музику і шукають можливості насолоджуватися нею у будь-яких умовах-уhouseа, в офісі, на прогулянці і в транспорті. Не йдучи на компроміси, не жертвуючи якістю звуку і особистим комфортом ні в одному з сценаріїв.

Друге покоління Momentum зbankло стильний, преміальний зовнішній вигляд попередника. Він досягається органічним поєднанням якісних матеріалів, непомітної благородної обробки, минималистичного дизайну і нейтральної колірної гамми. Оголовье навушників виконане з міцної шліфованої нержавіючої сталі, обшитої натуральною шкірою. Притягає погляд рифлене кругле кріплення чашок до оголовью, що переливається на світлу подібно до голограми. На відміну від перших Momentum, нова модель складається і в такому стані займає значно менше місця, про що можна судити, просто порівнявши комплектні чохли двох ревізій. Відповідно, для зберігання і перенесення Momentum M2 набагато зручніше. Втім, таке удосконалення не вплинуло на довговічність навушників : міцні TORX гвинти і сполучні петлі з висококласної сталі без наслідків витримають десятки тисяч складань.

Ергономіка

Зручна і в той же час надійна посадка явно була одним з пріоритетів при розробці Momentum M2. Як і у попередника, чаші нових Momentum кріпляться на шарнірах, які фіксуються по висоті в спеціальних пазах лівої і правої дужок оголовья. Кут прилягання чашок варіюється в невеликому діапазоні, набуваючи потрібної форми при одяганні. М'які амбушюри з натуральної овчини піддалися доопрацюванню, вони стали більше, глибше і набули асиметричної форми-тепер найбільші вуха "потонуть" в них, як в пухнастій ковдрі. Верхня частина амбушюр додатково пом'якшена, щоб не створювати проблем при одяганні поверх будь-яких окулярів: оптичних, комп'ютерних або сонцезахисних. Тиск амбушюр на вуха-достатнє, щоб створити закритий акустичний профіль, запобігти сповзанню при випадкових рухах і забезпечити шумоізоляцію, не жертвуючи комфортом. Оголовье-широке, здвоєне, розподіляє і без того скромну вагу навушників(265г) по більшій площі. У області зіткнення з черепом, оголовье з внутрішньої сторони заповнене м'яким пінним матеріалом і обшите шкірою з ручним тисненням, водостійкою і пропускаючою повітря.

Особливості безпровідної версії

Momentum M2 AEBT-безпровідною варіант звичайних Momentum M2 AE. Навушники отримують сигнал з джерела в цифрі по протоколу Bluetooth 4.0(підтримуються профілі A2DP, AVRCP, HSP, HFP), і самі перетворять його в аналоговий силами вбудованої "начинки". Наявність чіпа NFC дозволяє безпровідним Momentum автоматично підключатися до інших пристроїв з цією технологією. Якщо ж джерело підтримує кодек aptX(аналог lossless для безпровідної передачі сигналу)-якість музики буде невідмітна від CD- дисків.

M2 AEBT зберігають в пам'яті профілі 8 пристроїв, і можуть працювати одночасно з двома пристроями в режимі мульти-соединения-наприклад, із смартфоном і ноутбуком. Коли Ви запускаєте музику з комп'ютера-програвання із смартфону призупиняється, і навпаки. А під час вхідного дзвінка-музика на ПК автоматично ставиться на паузу, і поновлюється після закінчення розмови. На задній грані правої чашки навушників компактно розташувалися LED- індикатор і органи управління : кнопка включення, а також багатофункціональний 3-х позиційний слайдер. За допомогою його можна приймати і відхиляти виклики, що входять, ставити програвання на паузу, перемикати і перемотувати треки.

Окрім безпровідного режиму, Momentum M2 AEBT відрізняються від звичайних M2 AE функцією активного шумозаглушування. Система NoiseGuard добре зарекомендоваласебя в навушниках, спеціально розроблених Sennheiser для особливо шумних умов-таких, як авіаперельоти(професійна серія HME для пілотів, преміум-лінійка PXC для мандрівників). Уперше ця технологія представлена в мейнстримовом сегменті. Гібридна система NoiseGuard використовує чотири мікрофони, два з яких виведені назовні(через отвори в чашках) для прямого пригнічення діапазону високих частот(наприклад, шум кондиціонера). Два інших-сховані усередині чашок і в режимі зворотного зв'язку справляються з низькочастотним шумом(на зразок звуків двигуна). Комбінований підхід дозволяє нейтралізувати шум будь-якого типу-до 25дБ. Більше, ніж досить для метро і іншого міського шуму.

Ще одна приємна функція, доступна ексклюзивно власникам безпровідних Momentum,-VoiceMax, посилення мовного діапазону завдяки здвоєним всенаправленим мікрофонам. Додавши активне пригнічення сторонніх шумів, отримуємо розбірливе і приємне спілкування навіть в самих несприятливих умовах.

Вбудовані акумулятори забезпечують до 22 годин безперервної роботи, при активному Bluetooth і Noise Guard. Заряджання відбувається за допомогою microUSB. Незважаючи на велику кількість додаткової начинки, навушники всього на 45г важче за дротяного побратима.

Хоча Momentum M2 AEBT призначені головним чином для безпровідного використання, вони можуть працювати і в дротяному режимі-на випадок, якщо під рукою не виявиться програвача з Bluetooth, або вбудована батарея розрядиться. Підійде звичайний аудіокабель 2,5мм на 3,5мм-до речі, він вже включений в комплект. При підключенні дротом, ніщо не заважає задіяти вбудовану начинку і ексклюзивні функції навушників.

Звук

Проприетарные 18-омные динаміки, розроблені спеціально для серії Momentum, забезпечують рівну мониторную АЧХ з приємними відтінками фірмового звучання Sennheiser. В порівнянні з першим поколінням Momentum AE, високочастотний діапазон трохи приспущений-для комфорту слухача, адже віhouseо, що саме від високих звуків людина втомлюється найшвидше. Крім того, навушники поблажливіше до старих і не дуже якісних записів. Зберігаючи універсальність, властиву оригінальним Momentum, M2 AEBT незалежні від джерела і у будь-яких умовах "тримають марку". Навушникам вдається поєднувати приємну теплоту і аналоговость звучання, що навіває спогади про вінтажну лампову аудіотехніку, з вражаючою детальністю і розбірливістю сучасних цифрових технологій. Вони відтворюють цілісну, "живу" музичну панораму з хорошим стереоефектом.

У безпровідному режимі, магія перетворення нулів і одиниць в чарівливі звуки цілком і повністю твориться усередині навушників, силами вбудованих мікросхем. При підключенні кабелем до програвача невисокої якості-виручить власний підсилювач M2 AEBT. Просто включіть навушники, і вони "прокачають" себе самі. Проте якщо Ви хочете до кінця розкрити можливості старшої моделі Momentum-знадобляться найякісніші записи і висококласна аудіосистема.

При прямому порівнянні з попередником помітно, що баси стали насыщеннее-заслуга і оновлених динаміків, і допрацьованих амбушюр. Нижні частоти налиті такою потужністю і щільністю, що навіть бассхедов не залишать байдужими. Прекрасні середні частоти, якими запам'яталися перші Momentum AE, повною мірою відносяться і до нової моделі-подання музичне і залучаюче. Особливо добре звучить вокал, передаються усі відтінки голосу і емоції, які вкладає виконавець.

Артикул MOMENTUM M2 wl AEBT
Гарантія, міс. 24
Тип підключення безпровідною
Конструкція закрита
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр повністю , що охоплюють
Відтворні частоти, Гц 16-22000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 113
Опір, Ом 18
Опір, Ом 18
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ
Технологія Bluetooth 4.0, NFC
Час роботи в режимі розмови, ч 22
Спрямованість мікрофону всенаправлений
Діапазон частот мікрофону(нижній), Гц 100
Колір
Бежевий
Тип підключення
Дротяне+безпровідне
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
16 - 22 000 Гц
Опір навушників
18
Чутливість навушників
113
Гарантія
24 місяці
Спрямованість
Всенаправлені
Діапазон частот
16-22000
Тип
Повнорозмірні
MOMENTUM Wireless M2 AEBT

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.