Уход за духовыми инструментами YAMAHA Trumpet Maintenance Kit
Уход за духовыми инструментами YAMAHA Trumpet Maintenance Kit
Уход за духовыми инструментами YAMAHA Trumpet Maintenance Kit
Уход за духовыми инструментами YAMAHA Trumpet Maintenance Kit

Відхід за духовими інструментами YAMAHA Trumpet Maintenance Kit

15475

Уточнюйте
1 359 грн
Набор для відходу за трубою Набор включає:, Valve Oil - олія для клапанів труб Slide Grease - мастило для настроювальної куліси Flexible Cleaning "Snake" - щітка гнучка для очищення внутрішньої поверхні Valve Casing Brush - щітка для очищення клапанів Mouthpiece Brush - щітка для очищення... (див. повний опис)

Набор для відходу за трубою

Набор включає:

  • Valve Oil-олія для клапанів труб
  • Slide Grease-мастило для настроювальної куліси
  • Flexible Cleaning "Snake"-щітка гнучка для очищення внутрішньої поверхні
  • Valve Casing Brush-щітка для очищення клапанів
  • Mouthpiece Brush-щітка для очищення мундштука
  • Polishing Cloth-полірувальна серветка
  • Care & Maintenance Manual-інструкція

Trumpet Maintenance Kit

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.