Pioneer PLX - 1000
Pioneer PLX - 1000
Pioneer PLX - 1000
Pioneer PLX - 1000
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Pioneer PLX-1000

10895

в наявності мало
43 639 грн
програвач вінілу Pioneer PLX - 1000 Професійний програвач з прямим приводом Pioneer PLX - 1000. Модель пропонує дуже знайоме, зручне розташування органів управління, високий момент, що крутить, прямий привід механізму і виняткову якість звуку... (див. повний опис)

програвач вінілу Pioneer PLX-1000

Професійний програвач з прямим привоhouse Pioneer PLX-1000. Модель пропонує дуже знайоме, зручне розташування органів управління, високий момент, що крутить, прямий привід механізму і виняткову якість звуку відтворення. PLX-1000 можуть бути об'єднані з професійною серією мікшерів Pioneer DJM для побудови ідеальної сиситемы для любителів вінілу. 

Дружній інтерфейс управління забезпечить комфортне управління і швидкий темп, кнопка старт/стоп розташувалася ліворуч, тоді як управління темпом справа. Механізм з прямим привоhouse забезпечує високий момент, що крутитьnbsp;в результаті стійкого обертання і винятковою контролю. Програвач може досягти пусковий момент близько 4,5 кг/см і може досягати свою фіксовану швидкість обертання в межах 0,3 секунд(при 33 1/3 обертів за хвилину).

Програвач черезвычайно стійкий до вібрацій, це досягається шляхом литва цинку під шасі у верхній частині програвача і посилення нижньої частини. Тонарм також відрізняється якістю складання і своїм дизайном. Програвач надає широкий спектр регулювань темпу від ± 8% і ± 16% до ± 50%. Pioneer PLX-1000 оснащений знімними кабелем живлення і аудіо кабелем для більшої зручності.

Характеристики:

  • Метод передачі Тип Quartz Lock сервоприводу з прямим привоhouse
  • Двигун 3-фазний безщітковий двигун постійного струму
  • Гальмівна система Електронне гальмо
  • Швидкість обертання 33 ? мін, 45 мін
  • Діапазон регулювання оборотів ± 8%, ± 16%, ± 50%
  • Детонація 0,1% або менш WRMS
  • Відношення сигнал / шум 70 дБ
  • Програвач Алюмінієвий литий
  • Діаметр: 332 мм
  • Пусковий момент 4.5 кг/см або більше
  • Час пуску 0,3 секунд
  • Правильне вага картріджів : 3,5 г до 13 г
    - При використанні вага оболонки : 3,5 г до 6,5 г
    - Коли тільки збалансувати вагу використовується: 6,0 г на 10 г
    - При використанні суб вага: 9,5 г до 13 г
  • Максимальні розміри: 453 х 353 х 159 мм
  • Вес: 13.1 кг

 

PLX-1000

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.