ART X-Direct Директ-бокс

ART X-Direct Директ-бокс

15576

Уточнюйте наявність перед оплатою
2 176 грн
Професійний активний директ-бокс, 10Гц-100кГц, динамич діапазон 100дБ, вх/вых 470кОм/600Ом, КНИ менше 0,05%, перемикачі ФНЧ, 0,-20,-40дБ, фаза, ground lift, живлення батарея 9В або фантом... (див. повний опис)
Професійний активний директ-бокс, 10Гц-100кГц, динамич діапазон 100дБ, вх/вых 470кОм/600Ом, КНИ менше 0,05%, перемикачі ФНЧ, 0,-20,-40дБ, фаза, ground lift, живлення батарея 9В або фантом
К-ть каналів
1
Тип
директ-бокс
X-Direct

Прилади обробки звуку, сплиттеры, мікшери, директ-боксы, комутаційні панелі.

ART - це компанія, що складається з музикантів, інженерів і ентузіастів звукозапису. З моменту її створення в 1984 році ми прагнули перевизначити продуктивність і ціновий бар'єр за допомогою ряду інноваційних аудіо-продуктів, розроблених з урахуванням потреб музиканта.

З повною лінійкою вакуумних лампових передпідсилювачів і компресорів, які забезпечують неперевершене тепло, тон і характер; інноваційні графічні еквалайзери, які насправді показують вам, де можна отримати зворотний зв'язок, і повний набір корисних інструментів, призначених для сцени і студії, ART пропонує доступні аудіо рішення, які забезпечують неперевершену якість, тон, універсальність і надійність.

В дорозі, в нічних клубах, на аренах, в студіях звукозапису, аудиторіях, церквах, репетиційних залах, підвалах або гаражах, продукція ART завоювала лояльність клієнтів по всьому світу. Наша багата історія відбиває нашу справжню пристрасть до музики і творчого процесу.

За останні два десятиліття ми ніколи не втрачали натхнення, яке приходить із створенням еволюціонуючих технологій, і ми дякуємо вам і тисячі користувачів ART за постійну підтримку і лояльність.