DI- бокс BEHRINGER GI - 100

DI- бокс BEHRINGER GI-100

6649

Розпродано
2 387 грн
Behringer GI100 ULTRA-G активний багатоцільовий DI Box, живлення від батареї / фантомне

DI- бокс BEHRINGER GI-100
Behringer GI100 ULTRA-G активний багатоцільовий DI Box, живлення від батареї/ фантомне

ULTRA-G GI100 : Секретна зброя для прямого гітарного звуку.У студії або на сцені-Вам потрібний надійний DI- бокс, щоб донести гітарний звук микшерского пульт без шумів і наведень з повною динамікою і потужністю. Наш GI100 був розроблений спеціально для електрогітар і має унікальну перемикану схему імітації спікера, створеної Юргеном Рафом(J?rgen Rath), яка імітує звук 4x12' кабінету настільки реалістично, що у Вас більше не залишиться причин, коли або записувати електрогітару через мікрофон.

  • Автентична імітація спікера, що відключається
  • При підключенні фантомного живлення внутрішня батарея автоматично відключається
  • Пряме підключення до виходу підсилювача потужністю до 3,000 Вт
  • Аттенюатор, що відключається, допускає рівень вхідного сигналу до +48 дБU
  • Перемикач Ground Lift усуває типові проблеми заземлення
  • Надійний, перевірений алюмінієвий корпус
  • Зносостійкі великі гумові куточки
  • Вихідний трансформатор BEHRINGER OT-1 для гальванічного розділення і забезпечення співвідношення сигнал/шум більш ніж 100 дБ
  • Концепт і дизайн BEHRINGER Germany

* Товар може відрізнятися від зображеного на картинці.
На зображенні можуть бути деталі, які не входять в комплектацію товару.

К-ть каналів
2
Тип
директ-бокс
GI100

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.