Звукознімач DIMARZIO DP551BK AREA J 5 BRIDGE(BLACK)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Звукознімач DIMARZIO DP551BK AREA J 5 BRIDGE(BLACK)

13517

У магазині
4 024 грн
Чекали звукознімач для бас-гитары, який звучить як класичний J Bass® і при цьому не шумить? Очікування закінчене. Звучання басових датчиків звичайне, описують використовуючи агресивну термінологію, наприклад "неймовірна, подання" або "громоподібні низу", але це якраз зовсім не підходить під,... (див. повний опис)

Чекали звукознімач для бас-гитары, який звучить як класичний J Bass® і при цьому не шумить? Очікування закінчене.

Звучання басових датчиків зазвичай описують використовуючи агресивну термінологію, наприклад "неймовірне подання" або "громоподібні низу", але це якраз зовсім не підходить під визначення звуку класичних звукознімачів J Bass®. Для них характерна теплота, сустейн і чисте співуче звучання.

 

Нові звукознімачі DiMarzio Area J™ звучать саме так! Не занадто голосно, але з дуже сфокусованою атакою, низу звучать дуже відкрито і чисто, а верх досить гладкий і також відкритий. Магнітне поле Area J™ не досить агресивне щоб впливати на сустейн струн.

 

Увага: DiMarzio Area J 5™ відрізняється від оригінального звукознімача 5-струнного Fender Jazz Bass®, і не може бути встановлений на ці інструменти без модифікації.

Тембр:

  • Верх: 6
  • Середина: 5,5
  • Низ: 5,5

Типи гітар 5-струнні бас-гитары типу Jazz Bass®
Магніт AlNiCo 2
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 150
Опір по пост. струму, кОм 9.56
Кабель 2-контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Чорний
Призначення
Для бас-гитар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
AlNiCo 2
DP551BK AREA J 5 BRIDGE (BLACK)

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.