Звукознімач DIMARZIO DP423BK THE INJECTOR BRIDGE(BLACK)
Звукознімач DIMARZIO DP423BK THE INJECTOR BRIDGE(BLACK)
Звукознімач DIMARZIO DP423BK THE INJECTOR BRIDGE(BLACK)
Звукознімач DIMARZIO DP423BK THE INJECTOR BRIDGE(BLACK)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Звукознімач DIMARZIO DP423BK THE INJECTOR BRIDGE(BLACK)

13521

У магазині
3 923 грн
Компанія DiMarzio (США) представляє нові моделі звукознімачів The Injector™ Neck і The Injector™ Bridge, створені для віртуозного Пола Гілберта (Paul Gilbert).   Ларри Димарзио згадує: "Уперше ми почули про Поле Гілберті в 1980 році. Біллі Шиэн (Billy Sheehan) розповів нам о... (див. повний опис)

Компанія DiMarzio(США) представляє нові моделі звукознімачів The Injector™ Neck і The Injector™ Bridge, створені для віртуозного Пола Гілберта(Paul Gilbert).

 

Ларри Димарзио згадує: "Уперше ми почули про Поле Гілберті в 1980 році. Біллі Шиэн(Billy Sheehan) розповів нам про 18-річного хлопця з групи Racer X, який нещодавно з'явився в Каліфорнії і просто убив усіх своєю музичністю, швидкістю гри і приголомшливою технікою. Природно, ми запропонували Полу стати эндорсером DiMarzio і це стало початком наших прекрасних взаємовідносин".

 

Останнім часом Пол дуже зацікавився нашою сірій звукознімачів Area™. Граючи сьогодні багато матеріалу Racer X, прийшов час для іменної серії звукознімачів DiMarzio Пола Гілберта в сингловом форматі.

 

The Injector™ Bridge. Це один з наших "найгарячіших" датчиків з шістьма індивідуальними магнітами AlNiCo і шумозаглушуванням. Маючи видатну атаку, швидкість і чіткість, ця модель була створена для однаково хорошої роботи як зі швидкими арпеджіо, так і пауэр акордами без бруду або великої компресії в звуці. Ця модель також має на 40% меншу намагніченість, ніж стандартні сингловые звукознімачі.

Тембр:

Верх: 6,5

Середина: 7

Низ: 6,5

 

 

 

Звучання нових датчиків DiMarzio Injector™ можна почути на новому альбомі Пола Гілберта, який називається "Fuzz Universe".


Типи гітар Будь-які
Магніт Alnico2
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 185
Опір по пост. струму, кОм 11.35
Кабель 4-контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Чорний
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
AlNiCo 2
DP423BK THE INJECTOR BRIDGE (BLA

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.