Звукознімач DIMARZIO DP225W BC - 1 BILLY CORGAN NECK(WHITE)
Звукознімач DIMARZIO DP225W BC - 1 BILLY CORGAN NECK(WHITE)
Звукознімач DIMARZIO DP225W BC - 1 BILLY CORGAN NECK(WHITE)
Звукознімач DIMARZIO DP225W BC - 1 BILLY CORGAN NECK(WHITE)

Звукознімач DIMARZIO DP225W BC-1 BILLY CORGAN NECK(WHITE)

13527

Розпродано
3 923 грн
Коли, ми почали працювати з Біллі Корганом (Billy Corgan) з групи Smashing, Pumpkins над звукознімачами для його підписного Strat®, ми насамперед, послали йому декілька наших моделей на пробу. Біллі сподобалася, комбінація Air Norton® S (у грифа), Chopper™ (посередині) і Tone Zone®, S  (ст. (см повний опис)

Коли ми почали працювати з Біллі Корганом(Billy Corgan) з групи Smashing Pumpkins над звукознімачами для його підписного Strat®, ми насамперед послали йому декілька наших моделей на пробу. Біллі сподобалася комбінація Air Norton® S(у грифа), Chopper(посередині) і Tone Zone® S  (у бриджі).

Після випробування такого комплекту на декількох виступах, Біллі попросив внести деякі зміни у бриджевый і грифовий датчики. Він хотів глибочезного звучання низьких струн без втрати щільності і атаки. Також він хотів, ч тобы з хай-гейн підсилювачами звук не ставав брудним. Для вирішення цих завдань, ми знизили частотний діапазон однієї з котушок в обох звукознімачах, дещо посиливши бас і відкривши середину.

 

Зрештою вийшли звукознімачі, які стоять тепер на підписній гітарі Біллі. Датчики повністю відповідають його побажанням в режимі шумозаглушування, і при цьому відмінно звучать в сингловом режимі.

 

Технічні особливості: Вихід і опір DiMarzio® BC-1 і  DiMarzio® BC-2 в цілому схожі з моделлю Air Norton® S.  Відмінність-в налаштуванні котушок і в тому, як це впливає на поєднання двох датчиків. Це швидше нюансовая різниця, чим різниця в звуці,-моделі Біллі звучать відкритіший.

Тембр:

Верх: 4,5

Середина: 6,5

Низ: 7


Типи гітар Стратоподобные
Магніт Керамічний
Позиція Біля грифа
Вихідна напруга, мВ 290
Опір по пост. струму, кОм 11.62
Кабель 4-контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Білий
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
Керамічний
DP225W BC-1 BILLY CORGAN NECK (W

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.