Звукознімач DIMARZIO DP226W BC - 2 BILLY CORGAN BRIDGE(WHITE)
Звукознімач DIMARZIO DP226W BC - 2 BILLY CORGAN BRIDGE(WHITE)
Звукознімач DIMARZIO DP226W BC - 2 BILLY CORGAN BRIDGE(WHITE)
Звукознімач DIMARZIO DP226W BC - 2 BILLY CORGAN BRIDGE(WHITE)

Звукознімач DIMARZIO DP226W BC-2 BILLY CORGAN BRIDGE(WHITE)

13528

Розпродано
3 923 грн
Коли, ми почали працювати з Біллі Корганом (Billy Corgan) з групи Smashing, Pumpkins над звукознімачами для його підписного Strat®, ми насамперед, послали йому декілька наших моделей на пробу. Біллі сподобалася, комбінація Air Norton® S (у грифа), Chopper™ (посередині) і Tone Zone®, S  (ст. (см повний опис)

Коли ми почали працювати з Біллі Корганом(Billy Corgan) з групи Smashing Pumpkins над звукознімачами для його підписного Strat®, ми насамперед послали йому декілька наших моделей на пробу. Біллі сподобалася комбінація Air Norton® S(у грифа), Chopper(посередині) і Tone Zone® S  (у бриджі).

Після випробування такого комплекту на декількох виступах, Біллі попросив внести деякі зміни у бриджевый і грифовий датчики. Він хотів глибочезного звучання низьких струн без втрати щільності і атаки. Також він хотів, ч тобы з хай-гейн підсилювачами звук не ставав брудним. Для вирішення цих завдань, ми знизили частотний діапазон однієї з котушок в обох звукознімачах, дещо посиливши бас і відкривши середину.

 

Зрештою вийшли звукознімачі, які стоять тепер на підписній гітарі Біллі. Датчики повністю відповідають його побажанням в режимі шумозаглушування, і при цьому відмінно звучать в сингловом режимі.

 

Технічні особливості: Вихід і опір DiMarzio® BC-1 і  DiMarzio® BC-2 в цілому схожі з моделлю Air Norton® S.  Відмінність-в налаштуванні котушок і в тому, як це впливає на поєднання двох датчиків. Це швидше нюансовая різниця, чим різниця в звуці,-моделі Біллі звучать відкритіший.

Тембр:

Верх: 4

Середина: 8

Низ: 8.5


Типи гітар Стратоподобные
Магніт Керамічний
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 315
Опір по пост. струму, кОм 13.47
Кабель 4-контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Білий
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
Керамічний
DP226W BC-2 BILLY CORGAN BRIDGE

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.