Звукознімач DIMARZIO DP186CR CRUISER NECK(CREME)

Звукознімач DIMARZIO DP186CR CRUISER NECK(CREME)

13532

Розпродано
3 923 грн
Для прихильників класичного звучання Strat® гітар, з сучасним підходом до створення звукознімачів без мережевих шумів, без знижуючого сустейн магнітної напруги DiMarzio пропонує модель The Cruiser Neck®. Гармонійні обертону залишаються там же, де і звично у сьогодення синглового... (див. повний опис)

Для прихильників класичного звучання Strat® гітар, з сучасним підхоhouse до створення звукознімачів без мережевих шумів, без знижуючого сустейн магнітної напруги DiMarzio пропонує модель The Cruiser Neck®.

Гармонійні обертону залишаються там же, де і звично у сьогодення синглового звукознімача. Середньочастотний діапазон при цьому відкритіший, майже з вокальним звучанням. Ця модель голосніша за стандартні сингловых моделі, і басові струни тут звучати масивніше.  Cruiser Neck®-це відмінна нековая(мидл) модель для комбінації з хамбакерами середньої потужності, яка зберігає свій тональний характер з хай-гейн підсилювачами і мультиефект процесорами.

 

Cruiser Neck® також можна використати у бриджевой позиції в комбінації із стандартними сингловыми звукознімачами.

Тембр:

Верх: 8

Середина: 4,5

Низ: 5


Типи гітар Стратокастер і подібні
Магніт Керамічний
Позиція Біля грифа, середня позиція
Вихідна напруга, мВ 140
Опір по пост. струму, кОм 3,13
Кабель 4-х контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Кремовий
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
Керамічний
DP186CR CRUISER NECK (CREME)

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.