Звукознімач DIMARZIO DP701BK BLAZE MIDDLE(BLACK)

Звукознімач DIMARZIO DP701BK BLAZE MIDDLE(BLACK)

13535

Розпродано
3 488 грн
Сингловый звукознімач для комбінації з серією семиструнних хамбакеров BLAZE. Незважаючи на високий опір, він має яскраве і щільне звучання в усьому діапазоні звучання семиструнних електрогітар. Так само доступний в модифікації з реверсивною полярністю для шумозаглушування в комбінації S - S - S і... (див. повний опис)

Сингловый звукознімач для комбінації з серією семиструнних хамбакеров BLAZE.

Незважаючи на високий опір, він має яскраве і щільне звучання в усьому діапазоні звучання семиструнних електрогітар. Так само доступний в модифікації з реверсивною полярністю для шумозаглушування в комбінації S-S-S і H-S-S. 

Тембр:

  • Верх: 7
  • Середина: 5
  • Низ: 4,5

Типи гітар Семиструнні
Магніт Керамічний
Позиція Будь-хто, середня для комбінації з хамбакерами Blaze Biridge і Blaze Neck
Вихідна напруга, мВ 200
Опір по пост. струму, кОм 14,1
Кабель 2-х контактний
Шумозаглушування Немає
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Чорний
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл
Тип магніта
Керамічний
DP701BK BLAZE MIDDLE (BLACK)

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.