Звукознімач DIMARZIO DP188BK PRO TRACK (BLACK)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Звукознімач DIMARZIO DP188BK PRO TRACK(BLACK)

13539

У магазині
3 923 грн
Dimarzio Pro Track™ має теплий, м'який тембр і ідеально підійде до вашого стратокастеру. Звучання цього датчика нагадує PAF. У будь-якій позиції він має м'який джазово-блюзовий характер. Тембр: Верх: 5,5 Середина: 6,5 Низ: 6,5Типы гітар Стратокастер і подобныеМагнит КерамическийПозиция... (див. повний опис)

Dimarzio Pro Track™ має теплий, м'який тембр і ідеально підійде до вашого стратокастеру.

Звучання цього датчика нагадує PAF. У будь-якій позиції він має м'який джазово-блюзовий характер.

Тембр:

Верх: 5,5

Середина: 6,5

Низ: 6,5


Типи гітар Стратокастер і подібні
Магніт Керамічний
Позиція Будь-яка
Вихідна напруга, мВ 275
Опір по пост. струму, кОм 8,15
Кабель 4-х контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Чорний
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
Керамічний
DP188BK PRO TRACK (BLACK)

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.