Звукознімач DIMARZIO DP189W THE TONE ZONE S(WHITE)

Звукознімач DIMARZIO DP189W THE TONE ZONE S(WHITE)

13540

Розпродано
3 923 грн
Зменшена версія популярного бриджевого хамбакера Dimarzio The Tone Zone® тепер і для стратоподобных гітар у розмірі синглу. Тембр: Верх: 4,5 Середина: 8,5 Низ: 8Типы гітар Стратокастер і подобныеМагнит КерамикаПозиция Біля бриджаВыходное напруга, мВ 300Сопротивление по пост. струму, кОм... (див. повний опис)

Зменшена версія популярного бриджевого хамбакера Dimarzio The Tone Zone® тепер і для стратоподобных гітар у розмірі синглу.

Тембр:

Верх: 4,5

Середина: 8,5

Низ: 8


Типи гітар Стратокастер і подібні
Магніт Кераміка
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 300
Опір по пост. струму, кОм 12,39
Кабель 4-х контактний
Шумозаглушування Та
Виробництво США
Гарантія 12 місяців
Колір
Білий
Призначення
Для електрогітар
Тип/формат звукознімача
Сингл з шумозаглушуванням
Тип магніта
Керамічний
DP189W THE TONE ZONE S (WHITE)

Компанія DiMarzio випускає звукознімачі вже більше тридцяти років. Легендарні звукознімачі завоювали визнання таких зірок як Joe Satriani, Paul Gilbert, Steve Vai, Billy Sheenan, John Petrucci. Звукознімачі DiMarzio - це великий спектр різних звучань, здатний задовольнити найвимогливішого музиканта. Компанія отримала визнання як серед гітаристів так і серед виробників гітар. Багато відомих виконавців вибирають для себе прекрасні інструменти саме зі встановленими на них DiMarzio.

Окрім звукознімачів для електрогітар компанія випускає також датчики для акустичних інструментів і бас-гитар, що мають прекрасні характеристики.

Датчики для акустики чудово передають щонайменші особливості гри і усі нюанси характеру інструменту, мають широкий спектр відтворних частот, прозорість і натуральність звучання, а також простоту установки і зручні у використанні. Басові звукознімачі увібрали в себе усі достоїнства технологій, роками шліфованих компанією при розробці звукознімачів електрогітар і здатні задовольнити потребі будь-якого бас-гітариста.

З часу створення компанія проводила постійні експерименти у пошуках все нових і нових звучань, удосконалюючи відомі і впроваджуючи нові технології виготовлення високоякісних звукознімачів, завоювавши тим самим визнання багатьох гітаристів що займаються пошуком свого звучання і, на сьогодні, компанія є одним з лідерів світової музичної індустрії.